се впуска в ново приключение. След като се сбогува с

...
се впуска в ново приключение. След като се сбогува с
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс се впуска в ново начинание

се впуска в ново премеждие. След като се сбогува с дългогодишното си токшоу през май, 64-годишната комедиантка разгласи нови с план About Time For Yourself… with Ellen- обществен къс сериал, в който тя ще тества нови занимания на фона на своята безработица.

Документалната поредност ще се излъчва показва Дедженеръс пробвайки разнообразни нови занимания, в това число плетене на една кука, наблюдаване на птици, правене на картички и други. Първият от осемте епизода към този момент може да видите в YouTube.
 „ Български напредък “ предлага антикризисно държавно управление 22 окт 2022 | Не програмно, не експертно, а антикризисно би трябвало да бъде държавното управление “. Това обявиха от „ Български напредък “...
 „ След като излезе от светлината на прожекторите на своето емблематично токшоу, Елън пробва нещо самоуверено и ново – да бъде безработна. “- по този начин звучи формалното показване на новата „ случка ” на Елън пред медиите.

Във видео, рекламиращо шоуто, Дедженеръс споделя: „ Напоследък отстранявам малко време единствено за себе си, надалеч от камерите, и си извозвам толкоз ужасно, че взех решение да споделя част от това, което правех с теб. "

Едноименното на ден токшоу на Дедженеръс завърши през май след  цели 19 сезона. Но очевидно тя е подготвена за нова глава в живота си.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР