се превърна в най-голямото световно онлайн събитие за комуникации за

...
се превърна в най-голямото световно онлайн събитие за комуникации за
Коментари Харесай

400 водещи експерти обсъждаха лидерството в Давос

се трансформира в най-голямото международно онлайн събитие за връзки за 2021 година, събрало над 425 водещи специалисти в региона на обществените връзки, измежду които и високопоставени представители с изявени лидерски умения. Онлайн срещата на тематика „ Лидерството в турбулентни времена “ бе проведена от в Давос, Швейцария и бе открита от водещия PR специалист, в ролята си на Президент и един от създателите на Асоциацията.

Събитието се концентрира върху спешните моменти в връзките и водачеството, които преобладаваха в PR промишлеността през бурната 2020 година, както и върху бъдещето на образованието, което претърпя промени в резултат на COVID-19.

Сред основните бяха изпълнителният шеф на Hotwire Global, деканът на университета Omnicom, изпълнителният шеф на Edelman Africa и доста други изтъкнати представители на авторитетни PR организации и международни компании.



„ Тази година събитието беше по-въздействащо от всеки път. Успяхме да обединим международната PR промишленост пред екраните, предоставяйки опция на изключителни експерти с разнороден опит и просвета да се включат в страхотна нетуъркинг атмосфера и да разширят мрежата си от контакти в международен мащаб ", показа Максим Бехар.

От името на община Давос, новоизбраният кмет Филип Вилхелм поздрави лекторите на събитието и благодари на Президента Максим Бехар за годишното осъществяване на международни информационни събития в Конгресния център в Давос към този момент повече от 10 години.

„ В сложни моменти като тези е от изключителна значимост да приказваме за това по какъв начин да поддържаме връзка с хората, тъй като не можем да си позволим да загубим доверието им. За мен ще е наслаждение да се срещнем персонално тук в Давос “, добави кметът.

Партньори на събитието бяха (Cision Group Ltd.), и.

Президентът Максим Бехар разгласи и идните планове на Асоциацията - началото на първите информационни награди "Davos Communications Awards 2021 " и Глобалната просветителна стратегия по PR и обществени медии.

Комуникационните награди са влиятелно отличие, прието в международната PR промишленост и ще бъдат разпределени в 14 категории, а кандидатите, изявили предпочитание да вземат участие, ще бъдат оценени от 15-членно жури от интернационалните специалисти и ще разгласят резултатите през май. Кандидатите могат да вземат участие през интервала 10 март - 26 април. Научете повече на или се свържете с Максим Бехар на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР