се изявява като главнокомандващ на държавата. Няма да забравя 2013

...
се изявява като главнокомандващ на държавата. Няма да забравя 2013
Коментари Харесай

Нели Куцкова: Пеевски се изявява като главнокомандващ на държавата

се изявява като главнокомандващ на страната. Няма да не помни 2013 година, когато цяла България излезе по улиците от отвращение и не мога да преглътна, че в този момент той си разрешава да се държи по този метод. Това изясни арбитър Нели Куцкова в студиото на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Срещу основния прокурор Сарафов са постъпили към 12 сигнала за изказвания, че е направил нарушавания, защото той е на чело на прокуратурата и няма по какъв начин да бъде разследван от редовите прокурори, по тази причина Закона беше признат, че в такива специфични обстановки би трябвало да бъде назначен специфичен прокурор, изясни тя.

Стигна се до решението за подобен да бъде назначен човек, който е с сан на висш арбитър и от тях със система за инцидентно установяване да бъде определен, уточни Куцкова.

Оттук-нататък работата на прокурорската гилдия е да бъде назначен този прокурор, а логиката на закона е това да е човек отвън системата на прокуратурата, който не е зависещ на възможния разследван, добави тя.

Всяка част от правосъдната система има вътрешни правила за администриране на делата, уточни Кучкова. По нейни думи, с цел да прави човек работата си той би трябвало да има минимални условия на труд.

Няма съображение проверяващият основния прокурор да се тормози за независимостта си, по тази причина закона планува този човек да бъде арбитър, а не прокурор, добави Куцкова.

Съдията не може да каже кой „ дърпа конците “ на кадровиците, които уволниха Иван Гешев, сподели съдията. Тя уточни, че по закон те имат правото да уволняват основния прокурор.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР