СДВР ще следи за спазването на реда по време на

...
СДВР ще следи за спазването на реда по време на
Коментари Харесай

С дронове СДВР ще следи за реда по време на дербито Левски-ЦСКА

Столична дирекция на вътрешните работи ще следи за спазването на реда по време на спортното дерби сред Левски и ЦСКА на Национален стадион " Васил левски " в София, което ще се организира на 7 април от 14:45 ч. Допълнително, чака се полицията да употребява дронове , които ще бъдат позиционирани над стадиона по време на събитието, заяви по време на брифинг Иван Георгиев, шеф бранш всеобщи мероприятия към дирекцията.

" Столична дирекция на вътрешните работи ще предприеме всички нужни ограничения, с цел да подсигурява публичния ред и пътната сигурност на територията на град София пред, по време и след привършване на събитието ", съобщи Иван Георгиев.

Полицейско наличие се планува още в покрайнините на столицата, за ограничение на вероятни нарушавания. Екипите по-късно ще се придвижат към центъра, през който ще минат футболните почитатели.

Охраната на стадиона ще се състои от 2 кръга, като външният ще бъде подсигурен от полицейски екипи. 2 охранителни компании ще дават отговор за инспекции на самите входове на спортното оборудване , като защитата и на самото събитие е тяхна отговорност, показаха от дирекцията.

Засега декларирани шествия няма , постъпили нито към общината, нито към Министерство на вътрешните работи, потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи. Въпреки това Иван Георгиев увери, че полицията ще има подготвеност и при непредвидени условия.

Столична дирекция на вътрешните работи прикани жителите, които ще участват на събитието, да дойдат по-рано по опция, както и да се съблюдава публичния ред.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени от 12:45 ч. нататък.
 Германия стяга граничния надзор по време на Европейското по футбол
Германия стяга граничния надзор по време на Европейското по футбол

По време на шампионата се чака в страната да дойдат милиони запалянковци
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР