СДВР даде подробности във връзка със случаите на измами на

...
СДВР даде подробности във връзка със случаите на измами на
Коментари Харесай

СДВР с извънреден брифинг за телефонните измами през изминалите дни ВИДЕО

Столична дирекция на вътрешните работи даде детайлности във връзка със случаите на измами на възрастни хора през миналите дни в столицата на ексклузивен брифинг. В него участваха шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев и административният началник на СРП Невена Зартова.

"Органите на досъдебното произвеждане ще бъдат постоянно безкомпромисни в преследването на сходен жанр действия ", съобщи прокурор Зартова.

Старши комисар Хаджигенов означи, че казусът с безочливо обрания пенсионер е "извадил отвън кожата " чиновниците на Министерство на вътрешните работи. "Въпросният причинител е с осем неоправдателни присъди. Радвам се, че с помощта на напъните на сътрудниците успяхме да върнем доверието на тези възрастни хора към правоохранителните органи. Ние сме извънредно чувствителни към тази тематика, по тази причина нашият отговор е безапелационен ", акцентира той.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж прикани възрастните хора да бъдат извънредно внимателни и да не се доверяват на инцидентни жители - под какъвто и било претекст.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР