СДС подписаха политическо споразумение с Движение Гергьовден“ за европейските избори.

...
СДС подписаха политическо споразумение с Движение Гергьовден“ за европейските избори.
Коментари Харесай

СДС подписаха политическо споразумение с „Движение Гергьовден“

СДС подписаха политическо съглашение с „ Движение Гергьовден “ за европейските избори.

Споразумението беше подписано от ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов и ръководителя на „ Движение Гергьовден “ Драгомир Стефанов в наличието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Румен Христов уточни, че и двете обединения имат визии за развиването на България . „ Работили сме дружно през годините, имали сме и положителни попадения като коалиция. Визията за външната политика напълно се споделя от двете партии “, сподели още водачът на Съюз на демократичните сили. Христов уточни, че счита, че ще бъде реализиран мечтаният резултат десните да имат най-вече хора в Европейския парламент.
   
Съюз на демократичните сили и “Движение Гергьовден ” подписват политическо съглашение
Публикувахте от в Петък, 3 май 2019 година
От своя страна, Драгомир Стефанов акцентира, ч е е честен ангажимент за партията да не позволява Българска социалистическа партия във властта . „ Затова поддържаме общата листа на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ. Ние работим с щабовете на тези две партии от близо две седмици “, сподели още той.

Темата разяснява и Бойко Борисов. „ Самите хора в ГЕРБ, самите хора в Съюз на демократичните сили, самите хора в „ Движение Гергьовден “ осъзнават, че единството прави силата. И в случай че се разхвърлят гласовете в доста партии, те отиват в нищото “, съобщи Борисов. „ Та и Българска социалистическа партия с какъв брой доста партии направиха съглашение – това също значи неустановеност. Щастлив съм, че в ГЕРБ започнахме да осъзнаваме, че не сме единствено ние единствените десни, че освен ние имаме фрагменти, които могат да ръководят. Това ще бъде един тест за локалните избори да се подготвим и да намерим най-хубавото “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР