СДС е опозиция на ГЕРБ и Патриотите, не мислим за

...
СДС е опозиция на ГЕРБ и Патриотите, не мислим за
Коментари Харесай

Лидерът на СДС иска ограда и по границата с Гърция срещу болни животни

Съюз на демократичните сили е съпротива на ГЕРБ и Патриотите, не мислим за обединения с сътрудници, а с хората, които още носят в душите си пламъка на синята концепция. Твърдите гласоподаватели на Съюза на демократичните сили са към 70-80 хиляди. 

Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов след първото съвещание на новия НИС през днешния ден. Ръководството на партията понижа с 1 член от през вчерашния ден, когато зам.-председателят Константин Марков разгласи оставката си. Оставка съгласно разпоредбите на Съюз на демократичните сили се подава пред НИС, само че както е решил господин Марков, по този начин е постъпил. Той беше безапелационен, че Съюз на демократичните сили би трябвало да прави коалиция с патриотите или част от тях, в този момент подава оставка, тъй като Съюз на демократичните сили щяло да се съюзи с патриотите, разяснява Емил Кабаиванов, зам.-председател на Съюз на демократичните сили. Той, Мариана Лазарова и Теодор Петков остават тримата новоизбрани ръководители на Съюз на демократичните сили. 

Поканих като пръв посетител на " Раковски " 134 Петър Стоянов, тъй като го познавам от 1991 година, работил съм 5 години за него и най-важното - бил е ръководител на Съюз на демократичните сили, изясни за OFFNews Румен Христов. Той добави, че би се срещнал с всеки от бившитге ръководители на синия съюз, само че призна, че към момента не е търсил никой от тях. 

На етажи 4 и 5, които в този момент населява Съюз на демократичните сили, няма фотоси на предходните водачи на Съюз на демократичните сили. Буквите от фасадата на постройката, които бяха сменени при на нанасянето на НФСБ на 2-я и 3-я етаж, се търкалят по земята във фоайето на първия. Празен стои и шестия етаж на " Раковски " 134, преди години там бе кабинетът на Иван Костов. 

Румен Христов: Ограда и по границата с Гърция против заболявания по животните

Още до момента в който бях народен представител, настоявах да се построи ограда по цялата южна граница на страната, с цел да се предотвратят заболявания по животните. Това включва и границата с Гърция, изясни Христов, който бе ръководител на комисията по земеделие в 43-тото Народно събрание. Той бе и заместител и министър на земеделието в държавните управления на Ренета Инджова, Стефан Софиянски и Филип Димитров. 

Христов изясни, че заболяванията по животните у нас идват от Африка - през Гърция, и от Мала Азия - през Турция. България губи към 20 млн. от избити животни на година, ръководещите би трябвало да изискат по-големи обезщетения от Европейски Съюз, сподели още Христов. 

Съюз на демократичните сили упорства за оставката на шефа на БАБХ Дамян Илиев поради отношението към хората, чиито животни бяха евтаназирани поради чумата в Странджанско. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР