Сдружение Боец“ организира протест пред МВР срещу оставането на Калин

...
Сдружение Боец“ организира протест пред МВР срещу оставането на Калин
Коментари Харесай

Протестът срещу Калин Стоянов: Целта е ГЕРБ и ДПС да нямат самостоятелно правителство

Сдружение „ Боец “ провежда митинг пред Министерство на вътрешните работи против оставането на Калин Стоянов на поста вътрешен министър и при служебния кабинет Той беше подсилен от членове и симпатизанти на Политическа партия „ Единение “. Според сдружението Стоянов е виновен за пазаруването на гласове по време на локалните избори, за полицейското принуждение и противозаконните арести на жители, за схемите с „ Нотариуса “, по които мълчи.

„ С оставането на Калин Стоянов на поста желаят да дадат сигнал на хората, че гласуването е безсмислено, да отвратят хората от изборите, с цел да останат твърдите ядра и с купения избор да реализират задачата ГЕРБ и Движение за права и свободи да имат независимо държавно управление “, съобщи Георги Георгиев от „ БОЕЦ “.

Самият Калин Стоянов се появи до митинга , с цел да благодари на служителите на реда и синдикатите от министерството, които са му дали своят вот доверие. На към 100 метра от митинга, в градинката на църквата „ Св. Седмочисленици “ безмълвно участваха служители на реда и цивилни чиновниците от Министерство на вътрешните работи, които ръкопляскаха на Стоянов, макар виковете „ Оставка “, „ Иди си, мутро “ и „ Мафия “ .

„ Няма да разреша на някой да ми подрежда къде и какъв пост да заемам “ , сподели вътрешният министър, след което отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси за обвиняванията към него от страна на „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

В изявленията на Петър Славов, Методи Лалов, Иван Христанов и Александър Дунчев прозвуча рецензия към „ Продължаваме промяната-Демократична България “, че са разрешили на ГЕРБ и Движение за права и свободи да останат на власт.

„ БОЕЦ “ прикани жителите на следващия ден да са на митинг пред Министерския съвет , в случай че Калин Стоянов остане вътрешен министър.

Калин Стоянов: Няма да разреша никой да ми подрежда

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР