Сдружение Аз Вярвам и Помагам направи поредните дарения със събрани

...
Сдружение Аз Вярвам и Помагам направи поредните дарения със събрани
Коментари Харесай

Ето какво дарение получи варненската АГ-болница от събраните пластмасови капачки

Сдружение „ Аз Вярвам и Помагам ” направи следващите дарения със събрани средства от предадени пластмасови капачки за преработване в помощ на новородените и експертите в СБАГАЛ „ Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна ”, оповестяват от организацията.

" С задоволство от триумфа, който постигнахме дружно с хилядите събирали капачки, предадохме на Проф. Д-р Емил Ковачев – шеф на СБАГАЛ „ Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна ” нова техника. 


Ново потомство конфигуриран пациентен екран, предопределен за операционни зали, реанимации и интензивни отделения, подобаващ както за новородени, по този начин и за възрастни пациенти. Снабден е със програмен продукт, осигуряващ статистически разбор и с вградени профилирани мониторни режими за новородени деца и възрастни пациенти с изчесления на ЕКГ, импендансно дишане, пулсова оксиметрия с анти-интерферентен логаритъм, неинвазивно кръвно налягане и други.
Освен това бе закупено родилно легло с три мотора за електрическа конфигурация на функционалност височина, секция тил и Тренделенбург, отговарящо на всички модерни условия и категоризации, което почтено ще размени досегашните кревати, които са на повече от 20-30 години, оповестяват от организацията.

С тези две дарения общият брой дарения към този момент са седем, които са помогнали на хиляди пациенти. Общото количество събрани и предадени пластмасови капачки са над 91 тона, а в организацията вземат участие над половин милион души част от които след месец още веднъж ще изпълнят площада пред Катедралата в град Варна с усмивки, въодушевление и милиони капачки.

" Каним всеки желаещ  да се включи в идващото огромно събиране на капачки, което ще бъде на 28.09.2019г. (събота) от 09:00ч до 16:00ч на площада пред Катедрален храм " Св. Успение богородично ", град Варна под надпис " Празник на преработването " Аз Вярвам и Помагам 3 ”, оповестяват още уредниците. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: