Сделката за изтребителите е много скъпа - над 2 млрд.

...
Сделката за изтребителите е много скъпа - над 2 млрд.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не Борисов управлява държавата, ДПС управлява ГЕРБ

Сделката за изтребителите е доста скъпа - над 2 милиарда, което надвишава 2% от Брутният вътрешен продукт. Освен това заплащането ще се извърши еднократно, вместо разсрочено. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на " Още от деня ".

По думите ѝ това обвързване ще се заплаща от целия български народ, a причините на премиера за заплащане незабавно са несериозни.

Като военно-технически аргументи срещу договорката тя уточни пониженото въоръжение и броя на водачите, които ще се образоват, с цел да се влезе в оповестената цена.

Според нея са подценени предложения на европейски сътрудници, на фона на концепцията за обща европейска защита.

Корнелия Нинова съобщи, че през днешния ден е било подпечатано ръководството на Движение за права и свободи, защото без техните гласове е нямало да може да бъде гласувана актуализацията на бюджета.
Корнелия Нинова: Не Борисов ръководи страната, Движение за права и свободи ръководи ГЕРБ.
Лидерът на Българска социалистическа партия сподели още, че са били с Движение за права и свободи в открита коалиция и са носили отговорност. Не могат да ни обвинят в сделки, когато сме в съпротива, разяснява Нинова.

По мотив настояването на левицата за свикването на КСНС по тематиката за приключването на данни от Национална агенция за приходите, Нинова сподели, че ръководещите неглижират обстановката, тъй като са обезпокоени. Сега най-важно е да кажем на хората къде са заплахите и да ги спасим по някакъв метод, прикани Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР