Сделката на Тереза Мей ще се прегласува за пореден път,

...
Сделката на Тереза Мей ще се прегласува за пореден път,
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 15 март

Сделката на Тереза Мей ще се прегласува за следващ път, а Brexit ще бъде с нова отсрочка; в това време втори референдум няма да има - това е тематиката на печата в целия свят. А ето какво става у нас.
" Сега "
И в Бургас може да се утвърди медицински факултет, написа " Сега ". Така сходните академии ще станат 7 в страната. Предстои публично разискване, е споделил министър на образованието Красимир Вълчев.
" Труд "
България, написа " Труд " е жертва на " зелените рекетьори ", разбирай Тома Белев и компания, на които е отдаден дълъг разбор, който води до заключението, че поради еколозите се обезлюдяват цели райони. Не че зелените постоянно са с чист морал, само че въпреки всичко чакаме в идната си публикация " Труд " непосредствено да припишат емиграцията на два милиона българи на тия естествени копеленца - другите герои на Прехода са почтени!
" 24 часа "
" Вижте двете дами ", които ще вземат над 2 милиона от тотото, предлага да забележим " 24 часа ". И ние видяхме - ето на, две дами. Двете дами наподобяват на всички останали дами, просто ще вземат два милиона. Или може би трябваше от особените черти на лицето им да разберем комплицираната аритметика на шанса, която кацва на рамото единствено на тия типажи? Важното е трафик да се прави, мани другото.
" Монитор "
" Строителят заречен - " Графът " да е подготвен до Великден ", написа " Монитор ". От това обаче ти се свива сърцето - разбирай идната Коледа - дето Възкресение, там и Рождество Христово. Пък и ние с тоя ремонт свикнахме, таман разучихме целия лабиринт от ламарини и ще ги махнат...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР