Сделката на Тереза Мей ще се прегласува за пореден път,

Сделката на Тереза Мей ще се прегласува за пореден път, ...

Новини или Novini - картината на печата за 15 март.

Сделката на Тереза Мей ще се прегласува за пореден път, а Brexit ще бъде с нова отсрочка; в същото време втори референдум няма да има - това е темата на печата в цял свят. А ето какво става у нас. 
"Сега"
И в Бургас може да се одобри медицински факултет, пише "Сега". Така подобните академии ще станат 7 в страната. Предстои обществено обсъждане, е казал министър на образованието Красимир Вълчев. 
"Труд"
България, пише "Труд" е жертва на "зелените рекетьори", разбирай Тома Белев и компания, на които е посветен дълъг анализ, който води до заключението, че заради еколозите се обезлюдяват цели региони. Не че зелените винаги са с чист морал, но все пак очакваме в следващата си статия "Труд" директно да припишат емиграцията на два милиона българи на тия природни копеленца - другите герои на Прехода са невинни! 
"24 часа"
"Вижте двете дами", които ще вземат над 2 милиона от тотото, предлага да видим "24 часа". И ние видяхме - ето на, две дами. Двете дами приличат на всички останали дами, просто ще вземат два милиона. Или може би трябваше от особените черти на лицето им да разберем сложната аритметика на късмета, която кацва на рамото само на тия типажи? Важното е трафик да се прави, мани другото. 
"Монитор"
"Строителят обещал - "Графът" да е готов до Великден", пише "Монитор". От това обаче ти се свива сърцето - разбирай следващата Коледа - дето Възкресение, там и Рождество Христово. Пък и ние с тоя ремонт свикнахме, тъкмо разучихме целия лабиринт от ламарини и ще ги махнат...

Източник: actualno.com