Screenshot Captor е безплатна програма за професионално произвеждане на серии

...
Screenshot Captor е безплатна програма за професионално произвеждане на серии
Коментари Харесай

Screenshot Captor 4.27.3 Final

Screenshot Captor е безвъзмездна стратегия за професионално производство на серии от фотоси на екрана (screenshots). Тя несъмнено се разграничава от множеството принадлежности за снимане на работния плот, тъй като е предопределена за правене на голям брой скрийншоти за най-малко време и с минимална интервенция от ваша страна.

Screenshot Captor включва в себе си повсеместен браузър за графични изображения. Поддържа неповторими резултати, невиждани за другите принадлежности, в това число опция за автоматизирано локализиране на дейния сега прозорец и снимането му (докато при множеството сходни стратегии в случай че обекта се размести, той не трябва сниман изцяло или въобще „отсъства“ от снимката).

Програмата поддържа тонове способи за снимане на екрана, в това число снимане на целия екран, избрани области, случайни сектори, тъкмо закрепени по мярка сектори от прозорци и така нататък, като всеки способ си има „горещ клавиш“ за елементарно използване.

Но изненадите не свършват със снимането на стремежи обект, в противен случай – занапред стартират. Щом извършите фотографията си, тя се записва в базата данни на програмата и бива подредена в редицата с предишни фотографии, от където можете да я изберете и манипулирате. Screenshot Captor ви разрешава да вземем за пример да „замъглявате“ пространството към снимания обект, тъй че вниманието на фена да се фиксира върху него; ограждане на мечтан регион с червен маркер; прибавяне на мнения към съответното изображение; добавяне на сянка към снимката; маскиране на облика не извън, а вътре в определен регион и други Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Повече за Screenshot Captor можете да научите от нашата публикация Screenshot Captor – малко ревю.
#td_uid_43_5a92673a18e63.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i2.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-Captor1.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_43_5a92673a18e63.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-Captor2.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_43_5a92673a18e63.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://i2.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-Captor3.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: Screenshot Captor 4.27.3 Final (8.40 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР