Считано от днес, 100 дни остават до предстоящите избори в

...
Считано от днес, 100 дни остават до предстоящите избори в
Коментари Харесай

100 дни до изборите в САЩ: За какво ще се гласува?

Считано от през днешния ден, 100 дни остават до идните избори в Съединените щати на трети ноември, когато ще бъдат определени президент и вицепрезидент, 35 сенатори, всичките 435 членове на Камарата на представителите, 13 губернатори на щати и територии и локални държавни управления.

Участниците в борбата за Белия дом към този момент са известни - те са 74-годишният републиканец Доналд Тръмп, който разгласи желанието си да изиска преизбиране в деня на встъпването си в служба за президент през януари 2017 година, и 77-годишният някогашен вицепрезидент Джоузеф (Джо) Байдън.

Ако сегашният избирателен цикъл беше естествен, всички събития за идния финален стадий от акцията щяха да бъдат деликатно планувани авансово. Пандемията от ковид обаче освен изцяло наруши процеса на първоначални избори и срещи на партийни деятели, само че и промени както графика, по този начин и нормалния формат на партийните конгреси. Нито демократите, нито републиканците към момента имат цялостна изясненост по какъв начин тъкмо те ще се проведат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР