Считам, че съм представител на експертите. Получих подкрепата на Валери

...
Считам, че съм представител на експертите. Получих подкрепата на Валери
Коментари Харесай

Новият икономически министър Лъчезар Борисов: 1,8 млрд. лв. са предвидени за новите мерки у нас

Считам, че съм представител на специалистите. Получих поддръжката на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Доколкото знам, те са ме предложили. Работил съм като зам.-министър и в Народното събрание. От 18 години работя в Министерството на стопанската система - това беше един натурален процес. Това съобщи новият стопански министър пред БТВ Лъчезар Борисов.

"1,8 милиарда лева са планувани за ограничения в стопанската система. Това са пари директно за хората ", сподели още той.

Бизнесът и синдикатите с коментар за новите стопански ограничения на кабинета

"Ще се акцентира и в вложения, най-малко още милиард лв. ще има от частни вложения у нас ", разкри икономическият министър.

"Финансовата непоклатимост ни дава убеденост, че можем да инжектираме пари в хората. България е в топ 3 по финансова непоклатимост ", добави Борисов.

"700 млв. лв. ще се провиснал за кеш-грантове - пари за популацията и бизнеса. Така ще има ликвидност и оборотен капитал ", разкри министърът на стопанската система.

"Не познавам Пеевски, в Министерството на стопанската система съм от 2002 година Уважавам всички хора и политици ", съобщи Лъчезар Борисов.

"Нивото на политическата класа в страната е под въпрос ", разяснява Борисов действието на Христо Иванов, който през вчерашния ден залепи афиш с надпис "Министерство на Пеевски " на табелата на входа на Министерството на стопанската система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР