Катастрофа на няколко превозни средства, включваща полукамион, затвори магистрала Айдахо 55 близо до Smiths Ferry

...
Сблъсък на няколко превозни средства, включващ полукамион, първоначално блокира двете
Коментари Харесай

Сблъсък на няколко превозни средства, включващ полукамион, първоначално блокира двете платна на Idaho 55 близо до Smiths Ferry във вторник вечерта и се очакваше да причини закъснения за няколко часа .

Щатската полиция на Айдахо каза в съобщение за новини, че три превозни средства са били част от инцидент около 15:30 часа. близо до стълб 98, който е близо до Cougar Mountain Lodge. Полукамионът е бил натоварен с пясък; другите две превозни средства са били кола и пикап, който е теглил ремарке с лодка, каза полицията. полиция. Шофьорът на пикапа е бил транспортиран до болница с въздушна линейка, казаха те.

Мотористите бяха помолени да намерят алтернативни маршрути от главната пътна артерия между Бойс и Маккол или да коригират плановете си за пътуване, тъй като магистралата може да бъде затворени най-малко два до три часа, се казва в съобщението. В публикация във Facebook офисът на шерифа на окръг Вали първоначално каза, че както северните, така и южните ленти са затворени, преди да преминат към редуващ се трафик във всяка посока до 18:15.

Офисът на шерифа подпомагаше полицията на щата Айдахо с сблъсъка, който все още се разследва. Пожарната служба на Cascade също е била на мястото, според публикацията във Facebook.

Аварията е станала точно на юг от строителната зона за текущия проект за разширяване на пътя Idaho 55 близо до Smiths Ferry, Mollie McCarty, Айдахо Говорителят на Министерството на транспорта, каза на Idaho Statesman по телефона.

Репортерът Кевин Фикслър допринесе.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР