Сблъсък на характери, семейни ценности и социален статус – това

...
Сблъсък на характери, семейни ценности и социален статус – това
Коментари Харесай

Теории за семейно щастие: Катя и Дима след "Смени жената"

Сблъсък на характери, фамилни полезности и обществен статус – това видяха феновете в трети епизод на " Смени дамата ".

Последният епизод сподели, че два остри камъка брашно не мелят, само че всеки от тях си има своята спокойна половинка. Дима Ненчева и фамилията й се завръщат преди две години от дълъг живот зад граница.

„ Смени дамата ”: Как си размениха теориите за благополучие последните две двойки? Хаджийски и Ненчеви откриха, че имат напълно разнообразни разбирания за благополучен живот
В студиото на " Тази неделя " тя показа, че напълно обикновено е различен човек да не може да живее техния живот, защото те са с доста богат опит, с доста прекарвания, и тази реципрочност, която са съумели да реализират, мъчно могат да намерят на друго място.

Катя Хаджийка имаше едно много прочувствено прекарване по време на престоя си в дома на Ненчеви. Николай не одобри нейните правила и напълно съзнателно саботира концепциите й. Катя напусна даже дома им един ден по – рано. На напълно различен полюс бяха връзките в Кюстендил.
Рецепти за фамилно благополучие: Вера и Вени след „ Смени дамата ” Кмет и осигурител размениха съпругите си в предаването
Катя съобщи, че присъединяване й в " Смени дамата " й е дало страховит урок по какъв начин да се държи в своето семейство. Дима пък счита, че тя дава образец за естетика и единство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР