Сблъсък на Boxing Day във Висшата дивизия на Isthmian League

...
Сблъсък на Boxing Day във Висшата дивизия на Isthmian League
Коментари Харесай

Футболният мач на Boxing Day беше прекратен, след като Яхя Бамба колабира на терена с ужасна контузия

Сблъсък на Boxing Day във Висшата дивизия на Isthmian League беше преустановен преди последния съдийски сигнал, когато състезател рухна с пострадване на главата.

Крей Уондърърс и Маргейт бяха заключени при 0-0 в добавеното време, когато играчът на Крей Яхя Бамба падна на пода. Нападателят получи лекуване от медицинския личен състав, до момента в който реферът организира диалози с капитаните на двете страни.

След идването на колата за спешна помощ Бамба продължи да получава медицински грижи. И първичното решение беше взето да се изиграят последните две минути, откакто играчът беше откаран в болница, като и двете страни краткотрайно напуснаха терена.

Но след 20-минутно забавяне беше взето решението да се откаже изцяло конфликтът от лигата. Очаква се и двете страни да получат по една точка за разлика от преиграването на мача.

В обществените медии Cray Wanderers осведомиха почитателите за обстановката, като разгласиха: „ След сериозното естество на травмата за Яхая Бамба и нужната незабавна по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР