Сблъсък между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън е довел до

...
Сблъсък между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън е довел до
Коментари Харесай

Шивачът на роклята на шаферката на Меган Маркъл повдига капака на реда, което разплака Шарлот

Сблъсък сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън е довел до това принцеса Шарлот да избухне в сълзи в деня на сватбата на Меган, разкри нейният шивач.

Аджай Мирпури получи задачата да ушие роклите на шаферките, една от които беше за Шарлот, тогава три, за сватбата на Меган с принц Хари. Съобщава се, че нито една от шестте рокли на шаферките не стои вярно и това ускори напрежението на Меган в навечерието на огромния й ден.

Тогава тя имаше спор с Кейт, счита се, детайлности за които са оповестени в записките на Хари Spare. Кейт беше изпратила известие на Меган четири дни преди сватбата, с цел да осведоми снаха си принцеса Шарлот, че роклята е прекомерно огромна, дълга и необятна. Това докара до под напрежение диалог, в който Меган предложи да докара Шарлот при шивача, на име Аджай, в двореца Кенсингтън за промени.

Кейт обаче настоя, че всички рокли би трябвало да бъдат преправени, се споделя. Г-н Мирпури разясни, че не е знаел за измерванията, получени от Givenchy, само че признава, че и шестте р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР