Създаването на смесено семейство изисква много упорит труд, внимание и

...
Създаването на смесено семейство изисква много упорит труд, внимание и
Коментари Харесай

Мъж аплодира за отказа да изпрати доведената дъщеря по пътеката на сватбата й

Създаването на смесено семейство изисква доста твърдоглав труд, внимание и връзка, с цел да се подсигурява, че всички са щастливи. Определено не е нещо, което се случва за една нощ и е значимо да се почитат възприятията на всеки, когато става въпрос за основаване на нещо нетипично от поколението 2.1.

Обсъждайки необикновената конфигурация на фамилията си, един втори татко разкри по какъв начин е сложил потребностите на биологичния татко на доведената му щерка над нейния, за нейна огромна гняв. Обяснявайки обстановката в обществените медии, 46-годишният написа: „ Женен съм за Кейт* повече от десетилетие. Кейт има две дъщери от предходния си брак, Селена*, която е на 29, и Ейми*, която е на 25. Заедно имаме 12-годишна щерка Лин*.

„ Преди две години Селена получи женен и макар че бях поканен на сватбата, не бях част от церемонията. Селена е доста близка с биографичния си татко и не ме възприема като татко, което почитам, тъй като към момента имаме невероятна връзка. Ейми обаче ме счита за татко.

За всичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР