Създаването на представата за едно по-демократично общество, най-вече в сравнение

...
Създаването на представата за едно по-демократично общество, най-вече в сравнение
Коментари Харесай

За първи път от 60 г. Пхенян отбеляза наличие на различен вот в местните избори

" Създаването на визията за едно по-демократично общество, най-много спрямо Южна Корея и Съединени американски щати, има за цел да укрепи легитимността на режима и да резервира отличителния му образ на интернационалната сцена ", се споделя в отчет на мозъчния концерн Канадска азиатско-тихоокеанска фондация.

На фотография, публикувани от севернокорейските държавни медии, се вижда по какъв начин водачът Ким Чен-ун пуска своя глас, застанал пред две урни - едната в зелено за " Да ", а другата в алено, означаваща " срещу ".

" Тайната на вота ще остане лимитирана, като се има поради, че ще се продължи с очевидното наблюдаване на урните ", гласи отчетът на канадския мозъчен концерн, в който се добавя че процедурата по асортимент на претенденти и отсега нататък ще бъде строго следена от Пхенян.

На неделните локални избори изборната интензивност е спаднала леко на 99,63 % от 99,98 %, регистрирани преди четири години. Това съгласно анализатори е знак за минимално намаляване на държавния надзор в страна, в която гласуването е наложително.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР