Създава се електронната платформа за продажба на имоти - частна

...
Създава се електронната платформа за продажба на имоти - частна
Коментари Харесай

По-лесно ще продават държавни имоти

Създава се електронната платформа за продажба на парцели - частна държавна благосъстоятелност и на парцели - благосъстоятелност на търговски сдружения с повече от 50% държавно присъединяване в капитала или търговски сдружения, чиито дялове или акции са благосъстоятелност на комерсиално сдружение с повече от 50% държавно присъединяване в капитала.

Създаването на електронна платформа за продажба на парцели - държавна благосъстоятелност, ще обезпечи по-голяма бистрота на осъществяваните продажби, а информацията ще доближи до по-широк кръг заинтригувани лица. Това от своя страна ще докара до постигането на по-високи цели и ще улесни вложителите при капиталовите им планове.

Не на последно място ще бъде реализирана главната цел на електронното ръководство, а точно повишение на удовлетвореността на жителите и качеството на услугата, предоставяна от Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор (АПСК) при продажна на парцели - държавна благосъстоятелност посредством редуциране на периодите по процедурата и понижаване на административната тежест за жителите и бизнеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР