Създателят на най-старата фен група на Parkside и Lidl със

...
Създателят на най-старата фен група на Parkside и Lidl със
Коментари Харесай

Lidl с нова видеопоредица за майстори – „Parkside работилница“

Създателят на най-старата почитател група на Parkside и Lidl със специфична YouTube поредност
Създателят на най-старата почитател група на инструментите Parkside - Красимир Станев, и Lidl сътвориха взаимно YouTube видео поредицата Parkside работилница. Видеата излизат в YouTube всяка седмица от месеца, в който Lidl разшири асортимента си и предложи на своите клиенти многообразие от близо 90 разнообразни продукта на марката. демонстрира образно големия капацитет на обичаните на мнозина принадлежности Parkside и дава потребни препоръки и ентусиазъм на всички домашни майстори, подготвени да основат уют в дома или градината.

Фен групата „ Parkside принадлежности България “ събира във фейсбук от 2019 година насам най-верните фенове на инструментите Parkside. Сега основателят Краси е благополучен, че дружно с Дино, прочут от друга видео поредност „ Къщата на Lidl “, има опция да показа с още по-широка публика своята пристрастеност. Целта е с скъпи препоръки и трикове при потреблението на разнообразни Parkside принадлежности  двамата водещи да оказват помощ на начинаещи майстори, както и на всеки, който има какво още да научи за обичаното си занимание. Епизодите са общо четири и излизат всеки петък през целия октомври на формалния YouTube канал на Lidl.
-->
Още с откриващото видео от поредицата, Краси споделя, че към този момент има над 50 инструмента на Parkside в своята персонална работилница, само че желае да добави още толкоз в сбирката си. А в Lidl тази седмица могат да бъдат открити някои от неговите безспорни любимци. Удобни, мултифункционални и, несъмнено, пневматични. Сред тях са акумулаторен пробивен винтоверт, чийто размери и тегло разрешават комфортното му потребление с една ръка или махален прободен трион, подобаващ за изрязване всевъзможни по тип форми поради дребната широчина на потребления нож. Мултифункционалният апарат 3 в 1, който е подобаващ за разкриване на железни и дървени профили зад стени от гипоскартон или мазилки, да вземем за пример, се употребява, когато би трябвало да закрепим крепко тв приемник или, в случай че инсталираме вградено осветително тяло. Независимо дали става дума за ново огледало в коридора, за направа на долап за книги по личен план или  къща за кукли за детето, инструментите са доста функционални и лесни за потребление.

За всички тези, които обичат да вършат неща от дърво или пък да реставрират остарели мебели, новото  от поредицата “Parkside Работилница ” е за тях. В него водещите Дино и Краси ще показват всички преимущества и улеснения на уреда пенташлайф, който можете да откриете от 27.10. в най-близкия магазин на Lidl до вас.

Освен високото качество на инструментите Parkside, всеки клиент на веригата получава високо качество на оптимална цена, което способства за положителното систематизиране на фамилния бюджет. Богатото многообразие от предлаганите в Lidlинструменти на марката може да разгледате на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР