Създателите на популярния енджин Unity представиха Playground, изцяло нова платформа,

...
Създателите на популярния енджин Unity представиха Playground, изцяло нова платформа,
Коментари Харесай

Unity анонсира появата на Playground

Създателите на известния енджин Unity показаха Playground, напълно нова платформа, която всеки, който желае да научи за процеса по основаването на видеоигри, може да я употребява като тестова площадка и да стане създател на пълноценни свои 2D прекарвания.

Насочена към деца, учители и запалянковци от всички възрасти, Playground бива рекламиран като система, която отстранява потребността от знания за програмиране с опцията за смесването на повече от 30 подготвени скриптови сюжети, с цел да бъде обусловено държанието на игровите детайли – основаване и разрушение на обекти, придвижване, отскачане, следването на цел, определянето на изискванията за победа и доста други неща. Ще може да употребявате банален и изчистен интерфейс на програмата, както и опция да се превключи към общоприетия редактор на Unity, в случай че в тази изчистена версия на продукта не предлага функционалност, която желаете да употребявате. Всичко това ще е допълнено от няколко елементарни игри, които показват няколко вида на геймплей и опция за редактирането им.



„ Unity Playground отстранява потребността от код посредством обезпечаването на набор от еднозадачни съставни елементи, които са лесни за потребление и разбъркване. Чрез тяхното съчетание, вие може да създавате физически основани 2D игри, които се разгръщат в няколко игрови жанра. Изградете контролер за вашия воин. Поставете пъстра сцена, главната басня и определете вашите условия за победа “, пишат Unity.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР