Създателите на дезинформация и фалшиви новини в България също като

...
Създателите на дезинформация и фалшиви новини в България също като
Коментари Харесай

Хиляди нашенци с радост се хванаха на нова измама за Естония

Създателите на дезинформация и подправени вести в България също като телефонните измамници стават все по-изобретателни.

Ниската осведомителна просвета на масата в българското общество в композиция с другата ценностна система прави средата у нас извънредно удобна за деформиране на действителността.

Поредната машинация разбули доктор Алек Оскар от " Александровска ". Ето какво написа той:

" Тази фотография от 2020 година и погрешната информация, че на нея са президентът на Естония (в средата) със своя брачен партньор и техният наследник (в дясно) е споделена над 1000 пъти в обществените мрежи от български консуматори.

Потресаващи са и мненията към нея, изразяващи мощно отвращение от демократичните, соросоидни европейски полезности, давайки за образец традиционалното семейство в България.

Същата фотография, със сходна информация и мнения, е споделена десетки хиляди пъти и в други (предимно) източноевропейски страни.

А истината е, че на фотографията са (от ляво на дясно) Райво Аег (министър на правораздаването на Естония); Керсти Калулейд (президент на Естония към 2020 г.) и Мик Пярниц - един от най-авторитетните модерни естонски писатели, който няма роднинска връзка с президента на Естония. Причината да е облечен по този начин е, че той е бранител на правата на дамите и деятел против домашното принуждение.

Тази история е следващото доказателство какъв брой елементарно биват манипулирани хората в България, както и за предоверяването, заради неналичието на обикновена просвета за прилагане на обществените мрежи. Тя също по този начин ни припомня какъв брой надалеч е българското общество от фундаменталните демократични полезности на Европейския съюз и дава отговор на въпроса за какво България е одобрявана с толкоз доста запаси от останалите дъжвави в съюза.

P.S. Естония е една прелестна, уредена страна, макар че до 1991 година е част от Съюз на съветските социалистически републики. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР