Създател на устойчивост споделя как да предпазите дрехите от втвърдяване след сушене на въздух

...
Кристалин Гиер (@krystallynngier), създател на TikTok, фокусиран върху устойчивостта, сподели
Коментари Харесай

Кристалин Гиер (@krystallynngier), създател на TikTok, фокусиран върху устойчивостта, сподели своите съвети за сушене на дрехите ви на въздух и предпазването им от втвърдяване процеса.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

„Сушенето на дрехи на въздух трябва да е най-добрият лайфхак, който научих като възрастен“, каза Гиер в нейната оригинална публикация в TikTok за сушенето на въздух от 25 август. „Сушенето на въздух предпази дрехите ми от случайно свиване, запази цветовете по-ярки и ме кара да се чувствам добре, тъй като това е екологичен начин за сушене на дрехи.“

При сушенето на въздух обаче някои хора се оплакват, че след това дрехите им са твърди. В отговор на коментар от по-ранната си публикация Гиер предложи съвети, за да им помогне в тяхното екологично безопасно сушене.

„Ако дрехите ви винаги са хрупкави след сушене на въздух, знам точния ви проблем“, Гиер каза в последващото си видео на 7 септември. „Ако се борите с хрупкави дрехи след сушене на въздух, опитайте едно от тези три неща и вижте дали работи за вас.“

Първото това, което Gier каза да направите, е да проверите количеството перилен препарат или омекотител, който използвате, когато перете дрехите.

„Ако използвате твърде много, това оставя остатъци по дрехите ви, което ще ги направи твърди, " тя каза. „Говорейки от личен опит, дори не се нуждаете от омекотител за тъкани.“

Според Райън Лупбъргер, главен изпълнителен директор и съосновател на компанията за перилни препарати Cleancult, хората трябва да използват между 0,5 и 1 унция. перилен препарат за зареждане в зависимост от това дали пералната им машина е с висока или ниска ефективност. Капсулите за перилен препарат също могат да бъдат начин за регулиране на употребата на перилен препарат, тъй като това е предварително измерено количество.

Второ, Gier препоръчва просто да изтръскате дрехите, след като ги извадите от пералнята.

В допълнение към запазването на дрехите, каза тя, сушещите се на въздух дрехи могат да помогнат за намаляване на индивидуалната енергийна мощност на човек.

„Сушенето на въздух е чудесен начин да защитите дрехите си и да защитите планетата“, каза тя.

Според Earth911.com, въглеродният диоксид, който идва от голямото количество пране, произтича главно от сушилнята. Една пералня обикновено представлява 1% от потреблението на енергия в дома, докато сушилнята е отговорна за почти 6% - най-големият принос.

Накрая тя каза, че ако дрехите все още са твърди с тези съвети, уредът за пара ще ви помогне да разхлабите всякакви бръчки.

In The Know by Yahoo вече е наличен в Apple News — !

Появи се публикацията Създател на устойчивост споделя как дрехите да не се втвърдяват след изсушаване на въздух първо в In The Know.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР