--> Създадено за Vivacom Любопитно TIDAL идва в телефоните ни

...
--> Създадено за Vivacom Любопитно TIDAL идва в телефоните ни
Коментари Харесай

TIDAL идва в телефоните ни със страхотна музика и HD клипове

 --> Създадено за Vivacom Любопитно TIDAL идва в телефоните ни със страхотна музика и HD клипове Световният водач в стрийминга на музика TIDAL влиза в България 16 септември 2019, 09:54  TIDAL идва в телефоните ни със страхотна музика и HD клипове Източник: Tidal
ивеем в години, в които сме очевидци и съвременници на може би най-вълнуващите моменти от международната и българската музикална просвета. Имаме опция да слушаме и гледаме онлайн обичаните си реализатори и актьори, да следим кариерата им, да ги имаме за другари в обществените мрежи и да участваме в живота им... съвсем.

Но въпреки всичко, колкото и да сме отдадени на обичаните си звезди, не можем да наваксаме с всичките им изяви. А не са единствено те – всеки ден на музикалния хоризонт се ражда по една нова звезда, а всяка от тях идва със своите неповторими музикални желания и открития, иии... по какъв начин да ги следим всичките? Как да имаме достъп до голямото количество песни, осъществявания, концерти? Възможно ли е цялото това благосъстояние да е по-близо до нас, не, имаме поради още по-близо... в телефона ни да вземем за пример?

Е, дишайте надълбоко, тъй като имаме в действителност супер вести за вас - международният водач в стрийминга на музика TIDAL влиза в България извънредно и само през мобилния оператор VIVACOM. Да, напълно вярно прочетохте – TIDAL към този момент е в България, освен това – в личния ви смарт телефон.

Култовата платформа за музика и развлечения, учредена от музиканта, изпълнителя и бизнесмена Шон Картър, прочут повече като Jay-Z, в съсобственост с други топ реализатори, като Beyonce и Nicki Minaj, публично е налична за български консуматори, клиенти на мобилния оператор.

По създание TIDAL е голяма сбирка от извънредни песни и албуми на топ актьори, които стигат до вас преди всеки различен – в това число и чисто новите части на обичаните ви звезди. Освен това TIDAL е и стрийминг услуга и голям подкаст с милиони музикални творби, които може да слушате на всички места, а готовите плейлисти, основани за разнообразни мотиви и настроения, ще създадат от всяко събитие същински музикален възторг.

От 2 септември TIDAL е включена в определени тарифни проекти на мобилната услуга на VIVACOM, което значи, че може да имате достъп до над 60 милиона песни и 250 хиляди видеа непосредствено на смарт телефона си. Стрийминг платформата носи със себе си музикалните желания на хиляди актьори, които са подготвени да я споделят с вас, освен това – с чудесно качество.

Плейлистите на международни звезди и професионални музикални редактори са на ваше разположение когато и да е на денонощието, освен това – без да хаби мегабайтите на висока скорост до края на годината.

Какво получавате с TIDAL и VIVACOM?
Достъп до милиони клипове, осъществявания, концерти Непрекъснато прибавяне на нови сингли и албуми от български и международни реализатори Абсолютно неповторими моменти от осъществяванията на обичаните ви актьори, концерти онлайн и бекстейдж фрагменти Стрийминг на музика от обичани, както и нови и непознати до момента актьори Плейлисти с обичаната ви музика Нула реклами
А в този момент TIDAL идва в телефона ви с безапелационно качество на звука и HD картина на видеата, лъчение онлайн на огромни музикални събития и милиони части, които можете да слушате, когато си поискате – всичко това включено в границите на определени тарифни проекти към мобилна услуга на VIVACOM за целия интервал на контракта ви – без значение дали е преподписан или нов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР