--> Създадено за Samsung Технологии Samsung Galaxy A51 и A71

...
--> Създадено за Samsung Технологии Samsung Galaxy A51 и A71
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A51 и A71 – достъпните премиум функции

 --> Създадено за Samsung Технологии Samsung Galaxy A51 и A71 – наличните премиум функционалности Смартфоните от по-достъпната серия на Samsung оферират преимущества като Инфинити-О екран и мощна батерия 23 март 2020, 14:00  Samsung Galaxy A51 и A71 – наличните премиум функционалности Източник: iStock/Getty Images
кстри, хардуер и технологии в крайник с най-актуалните трендове – за подобен смарт телефон мечтаят доста консуматори. На пазара се оферират серии, които имат селекция от премиум функционалности на налични цени.

Пример за това са устройствата от серията Galaxy A на Samsung. Те се радват на огромна известност точно поради разнообразните си модели, които съчетават характерности и технологии от по-висок клас, налични за повече консуматори. Две от новите оферти на Samsung в тази гама са моделите A51 и А71, които ще разгледаме в този момент.

Ето и едни от най-важните параметри, по които да изберете телефон:
Дисплеят  Samsung Galaxy A51
Един от най-ключовите съставни елементи на всеки смарт телефон е неговият екран. Чрез него потребителят взаимодейства с устройството си, ето за какво качеството на екрана е от доста огромно значение.

Galaxy A51 и А71 имат Инфинити-О Super AMOLED екран с висока резолюция. При A51 той е 6,5-инчов, а A71 употребява 6,7-инчов панел. В екрана е вграден и датчик за пръстов отпечатък, тъкмо както при моделите от най-голям клас.

Изобилие от камери  Samsung Galaxy A51
Динамичният метод на живот допуска разнородни и постоянно непредвидени обстановки, в които употребяваме телефоните си, с цел да ги осезаем. Благодарение на системата си от камери Galaxy А51 и А71 оферират решение, без значение дали фрагментите са статични или динамични.

Galaxy А51 разполага с четворна камера, чийто главен датчик е 48МР. Заедно с него има и 12МР камера с ултраширокоъгълен обектив от 123 градуса, както и 5МР камера за макроснимки. До тях е позиционирана и още една 5МР камера за дълбочина. Благодарение на 4-те датчика потребителят може да е сигурен, че постоянно ще снима качествени фотоси и клипове, както денем, по този начин и през нощта.

На гърба на корпуса на Galaxy А71 също е вградена четворна камера. Основният датчик е 64МР, като към него са ситуирани още три. Единият е с 12МР и ултраширокоъгълен обектив (123 градуса). Има и една камера за макроснимки с 5МР датчик и още един 5МР датчик за камерата за дълбочина – техническите предпоставки са налице. Остава човек да набере креативна сила и просто да снима.

И четирите датчика се ръководят от умна система, която разрешава на телефона да разпознава другите обстановки и обекти за реализиране на най-хубавото качество. Тук е и функционалността Super Steady Video, която стабилизира изображението по време на запис на клип. Видеоклиповете могат да са в 4K резолюция с 30 кад/сек.

Galaxy А51 и А71 имат и мощна предна камера. Тя е 32MP, а с помощта на функционалността за Selfie фокус онлайн фонът се размива тънко, а акцентът пада върху лицето. Тя може да се употребява и за отключване на телефона посредством лицево различаване.
Хардуерът и сигурността  Samsung Galaxy A71
И двата модела имат екран с висока резолюция и мощни камери, и са чудесно готови за мобилни игри и приложения, изискващи от ден на ден размер - наклонност, която следим напоследък. Затова модерният смарт телефон би трябвало да разполага с отговарящ хардуер, който да може да се оправя с тези провокации, а на тези два модела несъмнено подобен не им липсва.

Galaxy А51 и А71 употребяват 8-ядрен процесор надлежно с 4GB или 6GB RAM и 128GB вградена памет с алтернатива за увеличение посредством microSD карта с потенциал до 512GB. Технологията Game Booster усъвършенства температурата, потреблението на паметта и батерията, с цел да разреши на феновете на видеоигрите да се забавляват пълноценно.

Както доста модели на Samsung, по този начин и Galaxy А51, и А71 са оборудвани с Knox – софтуерното решение, което подсигурява по-голяма сигурност на данните в устройството и на хардуерно равнище.
Софтуерът  Samsung Galaxy A71
Galaxy А51 и А71 употребяват операционната система Android, надградена с One UI. Потребителският интерфейс на Samsung улеснява работата с множеството функционалности на устройството посредством интуитивни визуализации и предлага и нощен режим.

На разположение е и асистентът Bixby, който може да се приспособява към всекидневието на потребителя и автоматизирано да настройва телефона съгласно навиците му. А в режима Bixby Vision камерата на телефона извлича повече информация за обектите пред нея и улеснява потребителя в всекидневието му.
Батерията и портовете  Samsung Galaxy A71
Колкото и положителни функционалности да има един телефон, той се нуждае от добра батерия, с цел да се употребяват те пълноценно. За благополучие Galaxy А51 и А71 разполагат с мощни акумулатори, с цел да можем да се концентрираме върху работата си или да се отдадем на развлечение, без да мислим за зарядно и контакти.

Galaxy A51 е оборудван с батерия с потенциал 4000mAh, като поддържа и 15W бързо зареждане. A71 има батерия с потенциал 4500mAh и предлага опция за бързо презареждане посредством 25W технология. Телефоните разполагат с USB Type-C, както и 3,5мм жак за слушалки.

Накратко - Samsung Galaxy A51 и A71 оферират на модерния консуматор всичко належащо за динамично работно всекидневие и пълноценно развлечение в свободното време. Galaxy A71 е разполагаем на българския пазар в черно, синьо и сребристо, а А51 - в черно, синьо и бяло.

Повече информация за Samsung Galaxy A71 и Galaxy A51 ще намерите на тук.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза   --> Създадено за Samsung .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 От 750 до 1300 безработни се записват дневно  1 Предстоят ли банкрути в строителството поради ковид  1 Лекари съветват жителите на Банско онлайн  1 Преминаване към работа от у дома изисква и вложения --> Пaрите ни  От 750 до 1300 безработни се записват дневно От 750 до 1300 безработни се записват дневно  Предстоят ли банкрути в строителството поради ковид Предстоят ли банкрути в строителството поради ковид  Лекари съветват жителите на Банско онлайн Лекари съветват жителите на Банско онлайн  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Заразените с ковид в България към този момент са 190 - Теми в развиване | Vesti.bg Заразените с ковид в България към този момент са 190 - Теми в развиване | Vesti.bg  Добра вест от Китай за ковид Добра вест от Китай за ковид  <br> Борисов за Радев: Кое постановяваше да ме нападне в гърба <br>
Борисов за Радев: Кое постановяваше да ме нападне в гърба
 Пласидо Доминго е инфектиран с COVID-19 Пласидо Доминго е инфектиран с COVID-19 Последни  А1 и Министерство на вътрешните работи с превантивна акция за отбрана на жителите от телефонни измами, свързани с COVID-19
Създадено заA1
А1 и Министерство на вътрешните работи с превантивна акция за отбрана на жителите...  Откриха нов евентуален признак на ковид Откриха нов евентуален признак на ковид  Samsung Galaxy A51 и A71 – наличните премиум функционалности
Създадено за Samsung
Samsung Galaxy A51 и A71 – наличните премиум функционалности  Проблем на КПП-тата, пропускателният режим докара до напрежение Проблем на КПП-тата, пропускателният режим докара до...  <p><strong>Историята на Георги:</strong> да пътуваш 100&nbsp;км до работа всеки ден</p> Историята на Георги: да пътуваш 100 км до работа...  Рая Пеева: Образът на Ирина занапред ще се разпростира в „ Ягодова луна “ Рая Пеева: Образът на Ирина занапред ще се разпростира в...  Българи станаха заложници на COVID-19 в Австрия, не могат да се приберат Българи станаха заложници на COVID-19 в Австрия, не...  Как да мотивираме детето да чете в изключително положени Как да мотивираме детето да чете в изключително положени  <p><strong>Гола до кръста:</strong> Бела Хадид приканва да си<strong> стоим вкъщи</strong></p> Гола до кръста: Бела Хадид приканва да си стоим у дома  На фона на ковид, цената на петрола се срина На фона на ковид, цената на петрола се срина  Голяма изненада за двойките в „ Един за различен “ Голяма изненада за двойките в „ Един за различен “  Мръсният въздух утежнява епидемията от ковид Мръсният въздух утежнява епидемията от ковид  <p>Eто как&nbsp;за 8 часа се събраха 222 хиляди лева за обдишващи апарати</p> Eто по какъв начин за 8 часа се събраха 222 хиляди лева за...  <p>Как да НЕ напълнеем, до момента в който сме под карантина</p> Как да НЕ напълнеем, до момента в който сме под карантина  Джеф Безос Безос: Ще стане по-лошо, преди да стане по-добре  Данаил Кирилов призна: Регулирането на цените със закон не е вярно Данаил Кирилов призна: Регулирането на цените със закон...  Правната комисия поддържа ветото на президента Правната комисия поддържа ветото на президента  <p><strong>ТЕСТ: </strong>Колко знаете за Слънчевата система?</p> ТЕСТ: Колко знаете за Слънчевата система?  <p><strong>Кейт и Уилям</strong> споделиха очарователна фотография с <strong>децата</strong></p> Кейт и Уилям споделиха очарователна фотография с децата  <p>Кога да очакваме<strong> лекарство</strong> за <strong>COVID-19</strong></p> Кога да чакаме лекарство за COVID-19 Всичко от през днешния ден Виц на деня Англичаните организирали конкурс за най-кратък роман. Условията на състезанието били в съчинението да се загатва кралицата, Бог, секс и някаква тайнственост. Първо място печели създателят на… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за проучване на водата  Венеция си отдъхва: водата в каналите е бистра  Мнение в отбрана на ген. Мутафчийски взриви интернет Мнение в отбрана на ген. Мутафчийски взриви интернет   Китай: Епидемията от ковид е овладяна Китай: Епидемията от ковид е овладяна  Български доктор сподели истината за ковид Български доктор сподели истината за ковид Водещи вести  Откриха нов евентуален признак на ковид Откриха нов евентуален признак на ковид  Българи станаха заложници на COVID-19 в Австрия, не могат да се приберат Българи станаха заложници на COVID-19 в Австрия, не могат да се приберат  Проблем на КПП-тата, пропускателният режим докара до напрежение Проблем на КПП-тата, пропускателният режим докара до напрежение  <p>Кога да очакваме<strong> лекарство</strong> за <strong>COVID-19</strong></p> Проф. Петров: Тестват се няколко медикаменти за COVID-19 в международен мащаб  На фона на ковид, цената на петрола се срина На фона на ковид, цената на петрола се срина  Младеж на 18 умря от ковид във Англия Младеж на 18 умря от ковид във Великобритания
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР