Създаденият в България интегратор на куриерски услуги euShipments.com добавя в

...
Създаденият в България интегратор на куриерски услуги euShipments.com добавя в
Коментари Харесай

Водеща словашка логистична компания влиза в групата на русенската euShipments

Създаденият в България интегратор на куриерски услуги euShipments.com прибавя в групата си един от водещите фулфилмънт оператори в Словакия - Swiss Point Data, оповестиха от компанията.

Това е поредна договорка в границите на нейното разгръщане, откакто през 2023 година бяха добити хърватската Pick&Pack, румънската Helpship, както и още един конкурентен интегратор на куриерски услуги от района.
 Русенската euShipments възнамерява да завърши годината с придобивания в 4 страни
Българският водач в логистиката за е-търговия възнамерява да завърши годината с придобивания в 4 страни

Със стотици клиенти и милиони обработени колета, компанията се е прицелила към високи позиции на европейския пазар

Swiss Point Data е основана в Братислава и е в логистичния отрасъл от 2002 година Тя работи както с дребни онлайн магазини, по този начин и с огромни интернационалните играчи, излиза наяве от формалното известие. Тя ще резервира корпоративната конструкция, само че с нов ръб на шефовете, в който влизат Ондрей Холик (изпълнителен директор), Матуш Герек (дългогодишен чиновник и акционер в компанията) и Вихрен Бисет (търговски шеф на euShipments.com).

Нейните клиенти към този момент имат достъп до услугите на над 50 водещи европейски куриерски компании и над 600 метода на доставка.

" Наред със мощния органически напредък в последните няколко години, през 2023г. претърпяхме и огромен неорганичен растеж основан на сполучливо затворените покупко-продажби по придобиване на компании от сектора. До скоро наши съперници, в този момент тези компании са към този момент наши стратегически сътрудници и част от групата на euShipments ", разяснява изпълнителният шеф на euShipments Светлозар Димитров.
 BlackPeak Capital влага до €7,5 милиона в българската платформа euShipments
BlackPeak Capital влага до €7,5 милиона в българската платформа euShipments

Набраният капитал ще бъде употребен за ускорение на растежа

Компанията през днешния ден има мрежа от над 27 европейски страни и оперира с 12 фулфилмънт центъра, от които 4 са нейна благосъстоятелност. Неотдавна FT я сложи в листата на най-бързо разрастващите се компании в Европа. През 2022 година euShipments.com притегли финансиране от BlackPeak Capital в размер на до 7,5 млн. евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР