Съюзът на демократичните сили се противопоставя на недопустимите опити за

...
Съюзът на демократичните сили се противопоставя на недопустимите опити за
Коментари Харесай

СДС: Възмутени сме от опитите за реабилитация на червени терористи, убивали по заповед на Коминтерна

Съюзът на демократичните сили се опълчва на неприемливите опити за реабилитация и прослава на червени терористи, на които станахме очевидци на 22 февруари в София.

Ние поддържаме апелите за възбрана на про-нацистката агитация, само че сме възмутени от плакатите на комунистически убийци, които носеха участниците в шествието „ Без нацисти по улиците ни! “.

Както неведнъж сме заявявали, Съюз на демократичните сили се опълчва на всички човеконенавистни режими, без значение дали са комунистически или нацистки. Терорът няма цвят. Надопустимо е да го разделяме на ляв и десен. Не бива да се позволяват прояви, сеещи ненавист и разцепление.

Забраната на Луковмарш не би трябвало да се трансформира в успех на извънредно леви стачкуващи, които развяват като знаме терористи, убивали без съд и присъда по заповед на Коминтерна.

Българите би трябвало да бъдат българофили, а не чуждопоклонници.

България е страна, избрала необратимо пътя на демокрацията, приела полезностите на обединена Европа и е значимо да ги отстоява праволинейно.

Всякакви опити за реабилитация на наказаните от историята антихуманни идеологии, каквито са нацизмът и комунизмът, би трябвало да бъдат спирани в зародиш, осъждани морално и преследвани институционално. /www.sds.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР