Съюзът между Русия и Беларус не може да се случи

...
Съюзът между Русия и Беларус не може да се случи
Коментари Харесай

Беларус не е съгласна с Русия

Съюзът сред Русия и Беларус не може да се случи по метода, по който Руската федерация си го показва. „ Днес въпросът не може да се взема решение по този начин, както вие (Русия) оферирате – президент ще е този, парламент ще е оня, всичко ще изградим ей по този начин, от горната страна ", сподели президентът на Беларус Александър Лукашенко в изявление за радио " Eхото на Москва “.

Също по този начин, не всички руснаци са за консолидираното на двете страни. „ Не тъй като те не обичат Лукашенко и Беларус, а тъй като се опасяват, че Беларус ще се трансформира в олигархическа страна. Утре сходен изблик ще се получи освен в Беларус, само че и в Русия “, добави Лукашенко.

„ Ако Русия се опита да наруши нашия суверенитет, знаете по какъв начин ще реагира международната общественост. Те ще се окажат въвлечени във война. Западът и НАТО не могат да позволен това (посегателство върху суверенитета на Беларус),защото ще го възприемат като опасност против тях. И ненапълно те (Западът) са прави ", сподели президентът на Беларус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР