Сайтът за извънбрачни връзки Gleeden установи, че 38% от британските

...
Сайтът за извънбрачни връзки Gleeden установи, че 38% от британските
Коментари Харесай

Бум на следкарантини кръшкачки на Острова, 38% се заиграли с колега

Сайтът за извънбрачни връзки Gleeden откри, че 38% от английските дами са изневерили с сътрудник, незабавно след завръщането си в офиса при разхлабването на карантината, написа в. "Мейл он сънди ".
Порталът е профилиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 милиона членове, 250 хиляди от които са от Англия.
Когато били запитани по какъв начин оправдават своето фриволно държание, 39% от неособено благоверните поданички на Нейно Величество доверили, че желали да се уверят какъв брой атрактивни са и за други мъже с изключение на колегата им.
Една четвърт от далите отговор обяснили изневярата си с желанието да се почувстват още веднъж мечтани. Над 60% от дамите на Острова си признали, че по време на карантината са претърпели прочувствени и брачни разочарования.
Много от новооткритите насладата от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от насъбрания стрес.
78% от изневерилите признали, че дейностите им не били планувани, за разлика от другите 22%, които усърдно подготвили нещата в офиса.
59% от интервюираните прелюбодейки били подготвени за наново полово премеждие с сътрудник, до момента в който 41% решили да спрат дотук.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР