Сайтът на подсъдимия Огнян Донев е цензурирал думи на бившия

...
Сайтът на подсъдимия Огнян Донев е цензурирал думи на бившия
Коментари Харесай

Цветомир Найденов даде нагледен пример как определени медии изопачават и цензурират думите му

Сайтът на подсъдимия Огнян Донев е цензурирал думи на някогашния съучастник на укриващия се в ОАЕ хазартен необут Васил Божков и главен очевидец против него - Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в, написа "Монитор ".

Самият Найденов написа в профила си във Facebook за неприемливата цензура.

Цветомир Найденов разкри, че Васил Божков държал сакове с евро в офиса си

„ Това е прегледен образец по какъв начин се изопачават думите ми! Казах доста ясно, че Черепа имаше проект по какъв начин да си прикрие следите, а тези пишат, че съм споделил, че Черепа нямал проект за прикриване.... аз споделям, че Георги Кадиев му е изписал вежди, тези пишат Властта..... 111 място по независимост на словото, дами и господа “, написа Найденов и ползва обявата в ClubZ.



Припомняме, на 13 май пък Найденов написа в профила си в обществената мрежа във връзка обява на уеб страницата „ Дневник “:

„ Мило Дневниче, къде сте изпуснали, че Черепа е разследван за поръчковите убийства на Манол Велев и Йордан Динов?

Къде изпуснахте, че Черепа е разследван за поръчковите побои над Антон Гецов, Христо Ристосков.... къде изпуснахте, че Черепа дава отговор изцяло на описанието на поръчителя на побоя над вашия сътрудник Слави Ангелов. Всичките тези неща ги споделих в изявлението....различни изявленията ли сме гледали?

Цветомир Найденов: Само Дневник ли не разбра, че няма промяна на собствеността в "Левски " и Черепа е разследван за поръчкови убийства

Черепа да поръча човек е, все едно ние с Виктор Николаев е да си поръчаме пица.... и това го няма, ах, това 111 място по Свобода на Словото...

Значи за убийствата, побоите и изнасилванията - нищо, а? Явно сте гледали изявлението на приплъзване “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР