Сайтът МСН направи опит да събере в списък всички жени,

...
Сайтът МСН направи опит да събере в списък всички жени,
Коментари Харесай

И наша Николета лъсна в секстефтерчето на Роналдо

Сайтът МСН направи опит да събере в лист всички дами, които са минали на тичешком или за по-дълго време през леглото му. В публикацията " Всичките дами на Кристиано Роналдо " попадат 26 обилни хубавици от девет страни, измежду които и родната плеймейтка Николета Лозанова.

Ако се има вяра на уеб страницата, нападателят е " отбелязал " при нашата хубавица през 2016 година, само че срещата не била публично доказана от Кристиано и евентуално заради тази причина към този момент се води като " мълва ".

Бърз взор върху имената на нежните завоевания на Роналдо от началото на звездната му кариера през 2005 година до през днешния ден демонстрира, че с изключение на с Валери Божинов и Ники Михайлов, той е " зет " и със самия Силвио Берлускони. Просто тъй като през 2009 година футболистът се радва за малко на обилните форми на неаполитанката Рафаела Фико, която долу-горе по същото време е била примадона на международно известните купони " бунга бунга " на четирикратния някогашен министър председател на Италия, написа Dnes.bg. Но игривата Рафаела е " побаджаначила " Роналдо и с цветнокожия му италиански сътрудник Марио Балотели, на който тя роди дори дъщеричка.

Иначе, в случай че изиска, НиЛо може единствено да се гордее, че е " кацала " там, където са обитавали и любимки на милиони мъже по света като Ким Кардашян, Парис Хилтън, Ирина Шейк, Натали Ринкън и т.н, написа " Монитор ".

Оказва се обаче, че с изключение на същински " Дон Жуан ", Кристиано Роналдо може да бъде и много правилен креватен сътрудник, тъй като през траялата цели пет години негова връзка – от 2010 до 2015 година – с съветския топ-модел Ирина Шейк, той съвсем не е изневерявал.

През интервала царете на жълтата хроника в Испания и Португалия са " засекли " единствено 3 негови " забежки " напълно за малко отново по рускиня, по испанка и по португалка.

Роналдо обаче се развихря неудържимо след раздялата си с Ирина, като вкарва за година в леглото си най-малко десетина знайни и знойни дами, измежду които е " класирана " и нашенката. Спира се през 2017 година, когато стартира връзката му с към момента живеещата с него испанка Джорджина Родригес, която наскоро го подари с щерка.

Що се отнася до нежните желания на царя на топката, то сякаш той обича най-вече италианките, следвани от испанките и рускините.

Последната клевета на Апенините пък е, че преди седмица в дискотека на Ибиса Роналдо бил забил обилната аржентинка Белен Родригес. Тя е доста известна тв гърла сред Алпите и Сицилия, като от години мокри сънищата на безчет италианци. Та Белен може отново да го " сроди " със Силвио Берлускони, както и с известния на Апенините балетист и тв водещ Стефано Ди Мартино, с водача от конкуренциите с мотоциклети Андреа Йаноне, с папарак №1 на Италия Фабрицио Корона и още куп локални ВИП-ове.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР