Сайтът fccska.com направи дежурния си анализ на полусезона на ЦСКА.

...
Сайтът fccska.com направи дежурния си анализ на полусезона на ЦСКА.
Коментари Харесай

Бусато продължава да е важна част от състава на ЦСКА

Сайтът fccska.com направи дежурния си разбор на полусезона на ЦСКА. Представяме ви първата част от него, която е отдадена на вратарите на " армейците ".

Густаво Бусато - 22 изиграни мача (16 мача за състезание, 6 мача за Лига на конференциите); 2147 изиграни минути (1561 минути за състезание, 586 за Лига на конференциите); 14 чисти мрежи (10 за състезание и 4 за Лига на конференциите); 3 жълти картона (2 за състезание и 1 за Лига на конференциите); 5 изиграни мача в контролни срещи с 267 изиграни минути.

Бразилецът е като качествените виновност, всеки идващ негов сезон е по-силен от предходните. Работата му в аления гранд го трансформира в един от най-постоянните вратари в шампионата, а има избрани съставни елементи, в които може би е неоспорим номер едно. Като подобен ще разгледаме играта му един на един при откъснал се нападател, обстановки, в които избави тима си нееднократно. Отличен инстикт, следи играта доста деликатно. Контролира чудесно наказателното си поле. Подобри доста играта си с крайници, макар, че от време на време в устрема си да не загуби топката е податлив да я почисти в тъч. Остава по-пасивен при центрирания. Отличната му работа не остава скрита и се заприказва, че отбор от родината му желае да го закупи.
 Снимка 577038
Източник:

Димитър Евтимов - 4 изиграни мача (2 за състезание и 2 за купата на България); 430 изиграни минути (195 минути за състезание, 235 минути за купата на България); 1 чиста мрежа за първенство; 6 изиграни мача в контролни срещи с 360 изиграни минути.

Започна третия сезон на Митко при армейците, във всеки един от тях бе употребен като втора алтернатива под рамката на вратата. И през този полусезон започваше в мачовете за купата на България, които не бяха двата най-хубави мача за алените, само че лична виновност не можем да търсим в неговите изяви, освен това избави решителната дузпа за успеха над Гигант Съединение. Няма по какъв начин да не видим едно предпочитание да се потвърди във всеки мач, което води до малко напрежение допълнително, само че като цяло постоянно е надеждна промяна. И тук играта с крайници ни се коства най-слабото звено в играта му.
 Снимка 539526
Източник:

Алекс Божев - 4 влизания в групите за Лига на конференциите; 2 изиграни мача в контролни срещи с 181 изиграни минути.

На нежната си възраст стартира трети сезон в орбитата на първия състав на ЦСКА като към момента чака формалния си дебют. За сметка на това записа два мача в контроли и 9 мача с 845 минути с 1 жълт картон за втория състав на армейците, където щеше да играе доста повече, в случай че не беше и травмата, която го сполетя. В персонален проект взе участие и на Европейското състезание до 17 години в Израел като игра в 3 мача. Нямаме подозрение, че всички в клуба виждат в него чудесна инвестиция за вратарския пост в клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР