Сайтът е бил отварян с променлив успех от 7 октомври,

...
Сайтът е бил отварян с променлив успех от 7 октомври,
Коментари Харесай

Сайтът на Хамас се премести в Москва

Сайтът е бил отварян с изменчив триумф от 7 октомври, деня, в който Хамас нахлу в Израел.

 

От 11 октомври този домейн стартира да употребява няколко разнообразни IP адреса. Според откривателите това е направено, с цел да се отбрани ресурсът от блокиране и офанзиви за отвод на услуга (DoS), написа съветското без значение издание " Медуза ".

 

По-специално, на 11 октомври уеб сайтът на войнственото крило на Хамас се е преместил на съветски IP адрес и хостинг на компанията VDSina " Hosting-technologies ".

 

Офисът на VDSina се намира в Москва.

 

На 15 октомври уебсайтът на войнственото крило на Хамас също стартира да употребява по едно и също време IP адреси на компании в Ливан и Панама.

 

Сега интернационалната общественост се чака отговори на въпросите по какъв начин е допустимо уеб страница на терористична организация да бъде хостван в Русия и какви ограничения ще бъдат подхванати в отговор на тези изненадващи открития.

 

Това повдига значими въпроси по отношение на съдействието на съветски компании с терористични организации и до каква степен са предпазени данните и информацията, съхранявани на сървърите на такива хостинг снабдители. " Хамас " не е приета за терористична организация в Руската федерация.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР