Сайтът balkanec.bg разпространи първа снимка на жестокия убиец от Ботевград

...
Сайтът balkanec.bg разпространи първа снимка на жестокия убиец от Ботевград
Коментари Харесай

Първа снимка на изверга Любомир, който уби съпругата си Камелия

Сайтът balkanec.bg популяризира първа фотография на жестокия палач от Ботевград Любомир Аяров, който във вторник вечерта умъртви брачната половинка си Камелия, а малко по-късно постави завършек на живота си.

``
реклама

Ревнивият мъж се е гръмнал със личната си ловна пушка, която е придобил през 2017 година

Освен нея той е имал още една.



Полицията е проникнала в дома му посредством робот от профилираната група за битка с проведената престъпност. Мъжът е открит мъртъв в ж. к. " В. Левски ", блок 63, ет.6, стана ясно през днешния ден от извършения брифинг в Съдебната палата на Софийски областен съд. По първични данни гибелта е настъпила от огнестрелното оръжие, като Любомир е сложил дулото в устата си и е възпроизвел изстрел “ – заяви ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Съпругата му Камелия Минева, която бе открита мъртва през вчерашния ден пред шивашкото й ателие, е била забелязана от сина й, откакто към този момент била убита. Това съобщи прокурор Николова,след като по-късно прз миналата нощ детето е дало показания. Първоначално се твърдеше, че то е било пряк очевидец на закононарушението.

Любомир и Камелия са семейство от 2005 година Преди известно време тя съобщила на брачна половинка си, че има връзки с различен мъж и желала да се развеждат. Това бе обявено на брифинга. В деня на убийството посочила на Любомир документи за бракоразвод. Най-вероятно това е бил претекстът на брачна половинка й да извърши закононарушението.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР