Саймън Коуел се отърва на косъм от смъртта след втора

...
Саймън Коуел се отърва на косъм от смъртта след втора
Коментари Харесай

Саймън Коуел едва оцеля след катастрофа

Саймън Коуел се отърва на косъм от гибелта след втора тежка злополука с електрически велосипед. Той се подхлъзнал на пътната настилка и прелетял над кормилото. 62-годишният музикален магнат бил откаран по неотложност в болница покрай дома си в западен Лондон предишния четвъртък със подозрение за мозъчно разтърсване. Коуел имал порязвания по лицето и счупена ръка, движел се с 20 благи в час и не е носел каска, оповестява " Daily Mail ".

През август 2020 година той претърпя сериозна злополука с електрически велосипед " Swind EB-01 " в Малибу, след която се оказа със строшен тил и се наложи да му бъде направена интервенция. Сега Коуел е карал мотоциклет " Das Spitzing Evolution S-Pedelec ", чиято базова цена е 9499 евро (7921 паунда) и е с оптималната скорост от 27 благи в час, написа life.dir.bg.

Коуел бил " целият в кръв ", описват очевидци. На помощ му се притекли инцидентни минувачи, които спрели насрещното придвижване, с цел да не го прегазят, до момента в който дойдат лекарите. Коуел бил освободен от болничното заведение същата вечер с гипс на ръката и му било предложено да си почива.

Очевидец разказал пред " The ​​Sun ": " Той се подхлъзна и прелетя през кормилото по средата на пътя. Саймън е късметлия, че е жив. Той въртеше педалите с включен електродвигател, когато колелата минаха върху влажен сектор ". Източникът добави, че от лицето му бликала кръв, и приличал на " нещо като Фантомът от операта ".

Саймън, който неотдавна се сгоди за приятелката си Лорън Силвърман, с която имат наследник - Ерик, декларирал, че няма да зареже мотора, само че към този момент ще носи каска.

Електрическите колела имат скорости и спирачки, лидерът има цялостен надзор върху мотора и може да го включва и изключва колкото желае. Ако батерията се изтощи, се кара като нормално колело. Този на Коуел бил за експерти.

Заради случая от 2020 година, хора от екипа му споделиха, че медийният магнат обмисля да съди производителите " Swindon Powertrain ". Тогава, след първата злополука, Коуел беше безапелационен, че не се тормози да се качи още веднъж на колело, макар че бил единствено на " милиметър " от парализа.

Коуел твърди, че е най-креативен до момента в който кара колело и минава по 10 благи дневно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР