Съвсем скоро ще стане година, откакто регистрирахме първия случай на

...
Съвсем скоро ще стане година, откакто регистрирахме първия случай на
Коментари Харесай

Петзвезден лукс: Златка Райкова и Благой Георгиев се радват на дубайско уединение

Съвсем скоро ще стане година, откогато регистрирахме първия случай на COVID-19 у нас и в случай че ни е научила нещо пандемията, то това е, че още дълго време ще е тук и ще би трябвало да живеем дружно. Живеем по нови правила и в случай че желаеме да дните ни да протичат обикновено, а не затворени вкъщи, би трябвало да ти съблюдаваме. 

Виж още: Двоен празник за Христо Стоичков - ЧРД и годишнина от брака! Посвети на брачната половинка си благи думи

Сред новите правила сигурно най-особени са тези при пътуванията. Много страни желаят негативни проби за влизане в територията им. Но в последна сметка човек има единствено един живот и мнозина са подготвени просто да си платят за проучването и да продължат към мечтаната дестинация. А измежду тях се оказаха и Златка Райкова и Благой Георгиев, които се озоваха в Дубай.

Виж още: Радина Кърджилова в очакване на чудото и очарователни нови фамилни фотоси

Без да се бави фамилията посети едно от най-актуалните заведения там, а от story-тата им виждаме, че не са създали компромис и с хотела, като изборът им се е спрял на подобен, който е първокласен, съвременен и комфортен. Високите температури в Дубай допускат и събиране на февруарски загар - нещо, от което Златка към този момент се е възползвала.

Виж още: Сашка Васева за слепотата си, еротичните предложения и финансовата помощ от Веско Маринов

От story-тата виждаме и, че Благой Георгиев няма никакво желание да губи форма и заран прави кросове край морските крайбрежия. От фотосите липсва дребният Благой, синът на двойката, само че най-вероятно някоя от бабите го гледа, до момента в който двамата се радват на усамотение.  

Изображение: https://www.instagram.com/blagoygeorgiev_official/
https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР