Съвсем скоро президентската дъщеря Дарина Радева ще излезе на сцената

...
Съвсем скоро президентската дъщеря Дарина Радева ще излезе на сцената
Коментари Харесай

Дарина Радева застава редом до утвърдени актьори на сцената на Народния театър

Съвсем скоро президентската щерка Дарина Радева ще излезе на сцената на Народния спектакъл, където сега текат подготовки по спектакъла „ Елементарните частици “. Той е по романа на известния френски публицист Мишел Уелбек. Премиерата му ще се състои през април на Камерна сцена, а на нея сигурно ще бъде и президентът Румен Радев.

 

Както е известно, Дарина е последна година студентка в НАТФИЗ в класа по актьорско майсторство за трагичен спектакъл на проф. Пенко Господинов. На първата си сцена, тя ще застане паралелно до одобрени имена в сектора като Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова.

Драматизацията и режисурата са дело на Крис Шарков, сценографията и костюмите – на Никола Тороманов, а музиката – на Емилиян Гацов – Елби.

23-годишната Дарина Радева към този момент има много забавни функции зад тила си освен в Учебния спектакъл в НАТФИЗ, а и на други подиуми. Дега обаче е поканена в Народния спектакъл.

 

Макар режисьорите, с които е работила да настояват, че е надарена и амбициозна млада актриса, над Дарина Радева тегне сянката на подозрението, че е поканена от шефа на Народния спектакъл Васил Василев като поклон към татко й.

 

Припомняме, че по време на най-разгорещените разногласия в Народния спектакъл, Румен Радев не разреши на служебния министър на културата да инициира махането на шефа Васил Василев. Президентската двойка постоянно вървят там на министър председатели, а и Дарина също от време на време съпровожда татко си.

 

Ежегодно в театралните вузове в страната се дипломират към стотина артисти, само че единици са тези, които съумяват да получат незабавно покана от Народния спектакъл по заслуги, разясняват в театралните среди.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР