Съвсем скоро, на 29 април, по кината тръгва новият български

...
Съвсем скоро, на 29 април, по кината тръгва новият български
Коментари Харесай

Яна Маринова: Чудовище ли си, ако продаваш любовта си?

Съвсем скоро, на 29 април, по кината потегля новият български филм - " Чудовища ", разказващ за наемните регламентирани връзки, при които любовта има правила и период на потребление. Той е по пиесата на Наталия Дукова, носеща същото име, а основните функции са поверени на Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева и Владислав Виолинов. Режисьор на лентата, която ни кара съществено да се замислим за актуалните взаимоотношения, е Калоян Патерков. За да разберем повече за кино лентата, кои в действителност са чудовищата и по какъв начин любовта може да има цена, си поговорихме с актрисата Яна Маринова.

Преди време сценаристката Наталия Дукова ѝ се обажда, с цел да ѝ предложи да създадат филм по пиесата ѝ " Чудовища ". Първоначално ѝ отхвърля, защото тогава няма интерес към сходен арт план, обяснявайки ѝ, че няма по какъв начин да се снима пълнометражен филм по нейните текстове.

" Година по-късно, когато ми се обадиха, с цел да ме поканят за една от основните функции, тази на Ана в " Чудовища ", и започнаха фотосите, един ден Наталия пристигна при мен и ми напомни нашия предходен диалог. Имам няколко сходни случая, които са ми като обица на ухото, че като героинята ми Ана не би трябвало да съм солидна и постоянна до степен да стана скучна. "

В " Чудовища " парите се употребяват като средство за пазаруване на обич, а самата Яна беше споделила в изявление, че на млади години е водила много плевел живот, изпълнен с адреналин и опити да си " купи благополучие ".

" Просто желаех да имам пари, сама да си ги изкарвам, с цел да финансирам плановете, които върша. Работила съм какво ли не, с цел да мога да печеля пари - шеф на ресторант, модел, инфлуенсър... На мен страната не ми заплаща заплата - в случай че направя добър филм, ще получа пари. За мен няма не мога, кой ще ми види гения, кой ще ме финансира... Готова съм да работя всичко, в случай че това ще ми помогне да направя идващия филм. Точно това за мен значи да си купя благополучие, тъй като чисто прочувствено през целия ми живот, макар че съм имала върхове и падения, постоянно съм се чувствала щастлива и обичана. "

Вижте какво още показа Яна Маринова, пред actualno.com.:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР