Съвсем наскоро стана ясно, че Хари и Меган Маркъл официално

...
Съвсем наскоро стана ясно, че Хари и Меган Маркъл официално
Коментари Харесай

Скъпи Меган и Хари, не се тревожете за нас, защото и ние не се тревожим за вас

Съвсем неотдавна стана ясно, че Хари и Меган Маркъл публично преустановяват връзки с четири английски таблоида: Daily Mail, Sun, Express и Mirror. Двойката изпрати публично изказване до редакциите на изданията, а в него излиза наяве, че решението е взето поради стила на изданията, който PR екипът им разказва като „ преиначен, погрешен и афектиран без причина “ . Прочетете повече по тематиката ТУК >>>

Публикуваме превод на текс със заглавие "Dear Meghan and Harry, don't worry about us... because we're really not worried about you " на Сара Вайн за Daily Mail от 21 април. Тя е английски публицист, който написа за таблоидния вестник от 2013 година насам. Материалът е оповестен със съкращения.

 меган хари Getty

Първо, по какъв начин сте и двамата? Знам, че никой в никакъв случай не ви пита, тъй че реших, че е най-добре да ви ревизира. Сигурно е доста мъчно за вас да бъдете закотвени в Лос Анджелис в жилище чартърен в компанията на Елън Дедженеръс и Бионсе.

Знаем, че изнасянето може да се окаже доста стресиращо, както и избирането на подобаващ парцел, изключително за млада двойка като вас.

Заобикалят ви всички тези имения за милиони долари с ужасяващ калифорнийски фон, да не приказваме за тези изтощителни съглашения за конфиденциалност (персоналът за поддръжка на басейна може да си отвори устата), плюс непрекъснатата паника, че някой от тези тромави телохранители (чиято заплата идва от британските данъкоплатци) може да се опари с кафето, което сте поръчали да ви вземе, до момента в който опазва бебето Archewell от почитателите разбойници.

И въпреки всичко е по-добре от пандиза в онази дребна мърлява къщурка в Уиндзор (за чийто ремонт британските водачи, чистачи и медицински сестри заплатиха милиони) в съседство с един възрастен член на вашето семейство, който не ви разрешава да употребявате купата, която самичък ви даде, камо ли да вземете назаем частния аероплан на Елтън.

Между другото на 21 април тя имаше рожден ден, навърши 94 години. Внушителна цифра за жена, евентуално не е нещо, към което би трябвало да се насочва изключително внимание.

Може би затова още веднъж решихте безкористно да насочите светлината на прожекторите към себе си. По тематиката за вестниците, несъмнено, вие имате право: неприемливо е милиони читатели да желаят да знаят какво се случва в живота ви.

Да, дано си признаем: единствено тъй като заплащат за сигурността ви, изръсиха се с десетки милиони за вашата женитба и изровиха още няколко за други дела, те нямат това право, нали?

Но стига сме говорили за вас (засега). Може би се чудите по какъв начин всички ние се оправяме тук, а това е долкова обилно и благо от ваша страна, защото знаем какъв брой малко време имате да мислите за самите себе си около цялата тази щедрост и тези слонове, с които се чувствате толкоз "свързани ". Е, да ви кажа почтено, на приливи и отливи е.

Не съм сигурна дали сте наясно, макар че Хари го загатна преди няколко дни в едно от своите приницателни обръщения, че сега сме в малко изключително състояние, много съществено в действителност. Не желая да съм досадна, само че доста хора умират, а краят към момента не се вижда.
 image2_16x9.png Остани във форма и от у дома (6 НАМАЛЕНИ продукта за домашна тренировка) На фокус
И в този ред на мисли, Хари, татко ти и брат ти, да не приказваме за бабите и дядовците, не престават надеждно да крепят страната на своите рамене. Уилям и Кейт даже дадоха изявление по Zoom за малкия екран оня ден. А това беше доста необичайно, тъй като никой от тях нямаше какво да популяризира.

Както и да е, би трябвало да ви оставям. Останете в сигурност в тези сложни времена. И, каквото и да вършиме, не се тревожете за хората в родната Англия. Защото, почтено казано, ние изобщо не се тревожим за вас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР