Съвсем малко остана, докато най-популярната плюс сайз моделка в света,

...
Съвсем малко остана, докато най-популярната плюс сайз моделка в света,
Коментари Харесай

Ашли Греъм качи 20 кг. по време на бременността си! Пука ли ѝ?

Съвсем малко остана, до момента в който най-популярната плюс сайз моделка в света, Ашли Греъм, ще стане майка за първи път. 32-годишната звезда показа, че е качила над 20 кг. по време на бремеността си, само че в никакъв случай не се е чувствала по-добре през целия си живот. 

Виж още: Ашли Греъм сподели бременно коремче, на върха на щастието е!

" Най-хубавата част е, че не ми пука! Толкова съм признателна на тялото си и на сина ми, че тялото ми е толкоз преносимо ", радва се тя в Instagram, правейки йога пози. 

Виж още: Ашли Греъм - намерено за интимния си живот! Каква е тайната на връзката й?

Бременната Ашли споделя от самото начало какво прави, до момента в който чака появяването на сина си. Тя не спра да тренира, да върви на акупунктура и разтривки. 

Виж още: И България си има своя топ plus size модел! Запознайте се с хубавицата Йелена!

През октомври моделката пък сподели новите си стрии, появили се по време на бременността. " Ставам все по-едра и по-едра всеки ден и обиквам новото си тяло всеки ден от ден на ден ", написа тогава тя.

Виж още: Защо Нина Добрев наподобява съвършено? Много просто: гримира я българин!

В средата на август светът разбра, че обичаният плюс сайз модел на всички, Ашли Греъм, е в очакване на първото си детенце. Негов татко ще бъде дългогодишният ѝ другар Джъстин Ървин, който е година по-малък от нея. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР