Съвременните речници дават елементарно описание за матрака, като мека еластична

...
Съвременните речници дават елементарно описание за матрака, като мека еластична
Коментари Харесай

5 основни правила при избор на еднолицеви матраци

Съвременните речници дават обикновено изложение за матрака, като мека еластична рамка за спане с друг заряд. Въпреки това, в наши дни един матрак е доста повече от това. В тази публикация ще обърнем по – особено внимание на еднолицеви матраци .

Основна цел на актуалните матраци е да имат свойството да се приспособяват към извивките на тялото и по този метод облекчават натоварването на мускулите и ставите. Перфектно да поддържат гръбначния дирек и в същото време да възстановяват циркулацията на кръвта. Основното нещо е да изберете верния модел.

Ето пет елементарни правила по какъв начин да изберете вярно вашия матрак:

1. Изберете размера на матрака

Размерът на матрака би трябвало да е съгласуван с размерите на леглото. Обикновено размерите са общоприети, тъй че не би трябвало да срещнете проблеми.

2. Изберете матрачната основа

Матраци напълно подвластни от пружинния комплекс /пружините се преплитат по сред си по избран начин/. Евтини са и могат да устоят на тежки товари. За сметка на това не могат да се похвалят с положителни анатомични свойства и огромна продължителност.

Матраци с самостоятелни пружини комфортни, отмерено разпределение на товара и съвършено поддържане на гръбначния дирек, отлични анатомични свойства. Като техен минус може да се уточни само високата цена.

Матраци с мемори пяна – тези матраци са високотехнологични и нови на пазара, имат по-висока цена, само че пък са щадящи към хората с алергии и с редица повече прерогативи.

3. Изберете мечтаната неотстъпчивост

Не избирайте прекомерно твърди или доста меки модели. Степента на комфорта би трябвало да дава отговор на най – високите ви условия, а това зависи напълно на множеството пластове и типове пълнители.

4. Изберете типа на покритието

Добре е да може да се почиства елементарно, да е износоустойчиво, противалергенно и по опция антибактериално. Най-добре е да се комбинира с памучен протектор за по-дълъг живот на матрака.

5. Цената

Това би трябвало да е последния аршин по който да се водите! Винаги купувайте матраци от водещи производители с потвърдено качество на рационална цена за първокласен и здравословен сън.

 

 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР