Съвременните естонски власти се ръководят от нацистите по степента на

...
Съвременните естонски власти се ръководят от нацистите по степента на
Коментари Харесай

Захарова: Естонските власти следват примера на нацистите в маниакална русофобия

Съвременните естонски управляващи се управляват от нацистите по степента на тяхната маниакална русофобия, което ги прави сходни на киевския режим, написа формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в канала Telegram.

„ В антируската полуда там стигнаха до такава степен, че в мрежата X разгласиха обява за 80-ата годишнина от въздушното нахлуване на руските ( те пишат „ съветска “) авиация на позициите на окупирания Талин от нацистките войски с една единствена мисъл: руснаците са се прицелвали в жилищни квартали и културни обекти тогава и не престават да вършат същото в Украйна през днешния ден “, написа дипломатът. фактът, че актуалните естонски управляващи се свързват с нацистите, не е загадка, само че до известна степен. ” Самият Гьобелс би завидял на тяхната маниакална русофобия. ”

„ Това събитие, което в този момент е извадено от историческия подтекст от фалшификаторите, беше част от военните интервенции на руските войски за освобождение на балтийските страни от нацистите “, напомни Захарова.

Захарова съобщи още че естонските управляващи вършат сходни „ подправени паралели “ със настоящия режим в Киев.

„ Идеологическото роднинство сред ръководещия националистически хайлайф в Естония и режима в Киев не провокира никаква изненада – означи тя. “ Те са обединени от желанието да трансфорат Шухевич, Бандера и естонските главорези от Waffen-SS в „ герои-освободители “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР