Съвместно учение на корабна артилерия и морска пехота на руския

...
Съвместно учение на корабна артилерия и морска пехота на руския
Коментари Харесай

Съвместно учение на морска пехота и артилерия се проведе в Дагестан

Съвместно обучение на корабна артилерия и морска пехота на съветския Каспийски флот се организира в Дагестан, оповестиха от пресцентъра на Южния боен окръг, съобщи РИА Новости.

Полевите учения са се проведели под управлението на контраадмирал Сергей Пинчук. В рамките на тренировката морските пехотинци са симулирали цялостна бойна подготвеност и направили сполучливо няколко задания на полигона „ Аданак “.

„ Основната задача на подготвителното мероприятие от първи модул е тактическа и огнева подготовка, както и ръководство на бронетранспортьор БТР-82А “, съобщи представителят на Южния боен окръг. Извършена е също по този начин подготвителна пукотевица с АК-74 и револвер Макаров ПМ, както и ръчен гранатомет РПГ-7.

Управлението на БТР-а се състояло в превъзмогване на авансово направено трасе с трудности, включващ прекосяване по мост, заграждения и противникови укрепления.

„ В сходство с условията на командира на Южния боен окръг генерал-полковник Александър Дворников, занатията по тактическа подготовка се организираха в тясно съдействието с авиацията “, означи представителят на окръга Вадим Астафьов.

800 военнослужещи и 100 броя военна техника са взели присъединяване в учението.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР