Съвместни руско-сръбски антитерористични тактически учения започнаха в Сърбия в четвъртък

...
Съвместни руско-сръбски антитерористични тактически учения започнаха в Сърбия в четвъртък
Коментари Харесай

Провеждат военни учения в Сърбия

Съвместни руско-сръбски антитерористични тактически учения започнаха в Сърбия в четвъртък и ще продължат до 25 май. Това оповестява съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.

„ Специални сили на двете страни ще вземат присъединяване в учението, което ще продължи до 25 май 2021 година В хода на мероприятието се възнамерява да се отработи десант на парашутните системи Арбалет, напредване към обекта на нелегално въоръжено образуване, неговото блокиране и заличаване “, се споделя в известието.

Министерството означи, че също ще се проведат демонстрационни представления и класове по пукотевица с леко стрелково оръжие.

Около 200 военнослужещи и 11 броя техника от специфичните елементи на Западния боен окръг ще вземат участие в ученията от съветска страна.

„ По време на церемонията по откриването на учението страните означиха смисъла на взаимните действия по бойно образование за развиването на съдействието сред специфичните сили на въоръжените сили на Сърбия и Русия в региона на противодействието на тероризма “, акцентира съветското военно ведомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР