Съвместни действия на полицията, Автомобилна администрация и НАП срещу нерегламентирания

...
Съвместни действия на полицията, Автомобилна администрация и НАП срещу нерегламентирания
Коментари Харесай

Тайни клиенти ужилиха таксита менте в София

Съвместни дейности на полицията, Автомобилна администрация и Национална агенция за приходите против нерегламентирания таксиметров транспорт на пасажери в София.

Действията бяха осъществени през вчерашния ден на територията на столицата посредством потреблението на схемата „ скришен клиент “. В акцията участваха екипи на Икономическа полиция, ГДНП, Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ и Националната организация за приходите, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Обект на дейностите са били противозаконни дейности през мобилно приложение, което работи главно в огромните градове на страната и предлага необятен набор от транспортни услуги, включително и таксиметров транспорт на пасажери. Проверките са осъществени на две местоположения в столицата – аерогарата и паркинга на огромна комерсиална верига. В единия случай е открито, че лидерът работи с персоналния си автомобил, а във втория – със длъжностен, благосъстоятелност на частна компания, двамата водачи не издават платежни документи за предлаганата услуга, нямат и лиценз за осъществяването на транспорт на пасажери против възнаграждение.

Те са глобени, а транспортните средства са спрени от придвижване, като са свалени номерата и са конфискувани документите на колите. По случаите са формирани преписки. Предвижда се интервенции като тази да продължат.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР