Савина Николова може да не спечели „Мастършеф”, но със сигурност

...
Савина Николова може да не спечели „Мастършеф”, но със сигурност
Коментари Харесай

Една майка в кухнята: Закуска със Савина от „Мастършеф”

Савина Николова може да не завоюва „ Мастършеф”, само че сигурно съумя да впечатли взискателното жури и феновете. Днес я намираме в нова роля – 25-годишната млада жена разгласи по време на шоуто, че е бременна, а преди броени дни стана майка на момченце, което се споделя Даниел.

„ Шоуто ми липсва, тъй като в него всичко беше доста интензивно и дните ми минаваха безусловно за секунди. Така съумях да прекарам бременността си без да мисля много-много какво се случва – преодолях страха от раждане посредством готвене”, описа тя пред камерата на bTV.

Каква закуска ще ни предложи Савина? Нейният избор е самун с мая, намазан с домашно сладко или крем джандуя (шоколадово-лешникова паста-б.р.): „ Това ми дава доста добра сила, доста бързи въглехидрати, които ме събуждат”.

Закуската от нейното детство е някоя от класическите разновидности – домашни кифлички с мармалад, пържени филийки с домашно сладко, палачинки и така нататък „ В живота си в действителност съм доста семпла, за мен са значими съставките и не толкоз методът на готвене”, разяснява тя.
Снимка: bTV
Кърми Даниел и няма желание да му купува подготвени пюрета.

Савина отвори втора сладоледаджийница, като предстоят доста нови планове: „ Моята фантазия е сладоледът да бъде наличен за хората в цяла България, тъй като изключително в провинцията хората са принудени да купуват на децата си сладолед, който е отпадък, тъй като няма алтернатива”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР