Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан каза на

...
Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан каза на
Коментари Харесай

САЩ казват на Израел да намали интензивността на войната в Газа „в близко бъдеще“

Съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан сподели на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, че Вашингтон желае израелската войска да премине към по-малко интензивна фаза на война в Газа „ в близкото бъдеще ”, сподели Белият дом в четвъртък.

Съливан е в Израел тази седмица, с цел да разиска графика на военната атака на страната, напъните за приемане на повече филантропична помощ в Ивицата Газа и планирането за последствията на войната. Той също по този начин посети Рияд през нощта, с цел да се срещне със саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман, де факто владетелят на кралството.

„ [Джейк] в действителност приказва за вероятен преход от това, което бихме нарекли високоинтензивни интервенции, което е, което ние Виждам ги да го създадат в този момент, с цел да понижат интензивността на интервенциите известно време в близко бъдеще “, сподели представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби.

Файненшъл таймс за първи път заяви по-рано тази седмица, че Съединени американски щати чакат Израел да понижи интен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР