Съветникът на бившия треньор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан -

...
Съветникът на бившия треньор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан -
Коментари Харесай

Съветникът на Зинедин Зидан: Не сме се свързали директно със собственика на Пари Сен Жермен

Съветникът на някогашния треньор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан - Ален Милячо разяснява информацията за назначението му в Пари Сен Жермен. Очаква се 49-годишният французин да поеме френския първенец след уволнението на Маурисио Почетино.

" Всички тези клюки са неоснователни. От през днешния ден аз съм единственият човек, който има право да съставлява и поучава Зидан. Не сме се свързали непосредствено със притежателя на Пари Сен Жермен. Дори не съм сигурен, че емирът на Катар в действителност се интересува от назначението на Зинедин.

Също по този начин мощно се колебая, че Негово Величество, емирът на Катар, шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, има навика да се обръща към обществените мрежи или медиите, с цел да се оправи с делата си и да вземе значими решения по отношение на бъдещето на парижкия клуб ", съобщи Милячо пред " L`Equipe ".

Зидан водеше Реал Мадрид от 2016 до 2018 и от 2019 до 2021 година Под управлението на треньор мадридският клуб завоюва 11 трофея, в това число три следващи Шампионски лиги.

ПСЖ завоюва шампионата на Франция през предишния сезон с 86 точки в 38 мача.
 От ПСЖ са уведомили Маурисио Почетино, че няма да остане на треньорския пост
От ПСЖ са уведомили Маурисио Почетино, че няма да остане на треньорския пост

Аржентинският експерт има контракт с френския първенец до лятото на 2023 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР